Palloiluhalli vie uuteen aikaan

Kun Ylöjärven kaupunginhallitus siunasi kokouksessaan uuden palloiluhallin toteuttajan, astuttiin Ylöjärvellä uuteen jalkapalloaikaan.
Toki hallin pitää vielä nousta, mutta joka tapauksessa seuraavien askelten ottaminen on hyvä aloittaa viimeistään nyt.
Halli tulee siis ensisijaisesti jalkapalloilijoiden eli Ylöjärven Ilveksen käyttöön. Ylöjärven Ilveksessä futista harrastaa enemmän tai vähemmän kilpailumielessä yli 700 pelaajaa. Jalkapallo on siis tämänkin kaupungin suosituin seurassa harrastettava laji.
Halli tuskin ehtii valmistua vielä ensi talveksi, vaikka sellaisiakin haaveita on ilmoille heitelty. Kuitenkin varmasti ainakin ensi vuoden syksyllä halli saadaan täysimittaisesti futaajien hyödyksi.
Aiemmin Ylöjärvellä ei ole ollut lainkaan mahdollisuuksia jalkapallon lajinomaiseen talviharjoitteluun. Pelaajat ovat joutuneet odottamaan pitkän talven jälkeen kesän kynnykselle ennen kuin he ovat päässeet kirmaamaan pallojen perässä nurmella.
Jatkossa Ylöjärven Ilves ei enää häviä jalkapallo-olosuhteissa naapurikaupunkien seuroille. Palloiluhalli on merkittävä kilpailuetu, joka näkyy tulevaisuudessa varmasti monella eri tavalla.
Ylöjärven Ilveksen on nyt osoitettava, että se on hallin arvoinen seura. Seuran kannattaakin satsata entistä enemmän myös valmentajien koulutukseen, jotta lapset ja nuoret saavat lajista kaiken irti olosuhteiden ollessa huippukunnossa.
Palloiluhallin tarjoaman harjoitteluedun myötä Ylöjärven Ilveksen juniorien edustusjoukkueet saavat entistä paremman mahdollisuuden tavoitella menestystä ihan kansallisella huipulla.
Ja vaikka suurin hyötyjä onkin Ylöjärven Ilves niin aivan varmasti uudesta hallista saavat nauttia tarvittaessa myös muut ylöjärveläisseurat.

Yksi kommentti

  1. Luontokuvaaja

    Harmi, että jalkapallohallista tuli palloiluhalli.
    En ole nähnyt liito-oravia muuten tuolla ollenkaan.

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?