Johanneksen Klinikalle toimipisteet Ylöjärvelle, Kangasalle ja Ikaalisiin

Lääkäriasema ja Ylöjärven Fysio yhteistyöhön

Vajaat kolme vuotta toiminut tamperelainen Johanneksen Klinikka kasvaa ja laajenee voimakkaasti. Se on levittäytynyt nyt pääpaikan lisäksi kolmeen kaupunkiin: Ikaalisiin, Kangasalle ja Ylöjärvelle, jossa toiminta käynnistyi tämän viikon maanantaina. Hallituksen puheenjohtaja Esko Raipia uskoo, että vielä lähitulevaisuudessa lääkäriasema avaa uudet toimipaikat kahdella muulla paikkakunnalla.
Johanneksen klinikka

Geriatrian, sisätautien ja yleislääketieteen erikoislääkäri Mauri Jussila (vas.) oli tämän viikon maanantaina paikalla, kun Johanneksen Klinikka avasi uutukaisen toimipaikkansa Ylöjärven Fysion tiloissa. Yrittäjä ja fysioterapeutti Sari Silvola lupaa lääkäriasemalle hyvät laajenemismahdollisuudet. Kesäylöjärveläiset Maija ja Esko Raipia ovat Johanneksen Klinikan perustajia.

Johanneksen Klinikan perustajajäsen Esko Raipia muistuttaa, että vuonna 2015 perustettu tamperelainen lääkäriasema on aidosti suomalainen terveydenhoitoalan yritys. Tämä on hänen mielestään tärkeä arvo aikana, jolloin toimiala on merkittäväksi osaksi kansainvälisessä omistuksessa.
Raipian mukaan viime vuosien kokemukset ovat osoittaneet, että pirkanmaalaiset arvostavat maakunnan omaa toimijaa.
– Olemme laajentaneet palvelutarjontaamme suunnitelmamme mukaisesti. Asiakkaamme saavat meiltä yleis- ja erikoislääkäreiden, suun terveyden, ikäklinikan ja työterveyden sekä muiden asiantuntijoiden palvelut, hän kertoo.
– Kehitämme koko ajan palvelutarjontaamme. Terveydenhoitoalan eri ammattilaiset tulevat työskentelemään meille erittäin mielellään, Raipia lisää.

Palveluja lähelle

Esko Raipian mukaan Johanneksen Klinikka on nyt siinä kasvuvaiheessa, että se levittäytyy maakuntaan.
Lääkäriasema avasi ensimmäisen Tampereen ulkopuolisen toimipisteensä Ikaalisiin, jossa yritys toimii Jyllin Kotien yhteydessä.
Toisena aluevaltauksena oli Kangasala, jossa lääkäriasema palvelee jo viikon jokaisena arkipäivänä.
Uusin toimipaikka on Ylöjärvellä, jossa Johanneksen Klinikka aloitti toimintansa tämän viikon maanantaina. Ylöjärvellä lääkäriasema palvelee perinteikkään paikkakuntalaisen yrityksen Ylöjärven Fysion tiloissa Iltaruskossa. Toimijat tekevät yhteistyötä. Molemmilla on omat ajanvarauksensa.
Johanneksen Klinikka palvelee alkuvaiheessa Ylöjärvellä asiakkaita maanantaisin.
Esko Raipian mukaan vastaanottopäiviä lisätään kysynnän mukaan.
Suunnitelmissa on myös etälääkäripalvelun käynnistäminen Ylöjärvellä.
Alkuvaiheessa Ylöjärvellä vastaanottoa pitävät geriatrian, sisätautien ja erikoislääketieteen erikoislääkäri Mauri Jussila ja professori, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Tero Järvinen.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.