Viljakkalan vappuhulinat yllätti suosiollaan

Peräti noin 250 ihmistä osallistui ensimmäistä kertaa järjestettyihin Viljakkalan vappuhulinoihin.

Party Bubblessa sai maistaa vaikka tikkuvohveleita.

Värikäs tapahtuma järjestettiin Kyläpuodin edustalla, Viljatiellä.

Osallistujat saivat laulaa karaokea ja pelata biljardia retrokellarissa. Ulkona myytiin makkaraa ja munkkeja. Entisen kirjaston tiloissa oli puolestaan kirpputori, kasvomaalausta ja hierontapalvelu. Party Bubble -yrityksestä sai tikkuvohveleita, poppareita ja ilmapalloja.

Viljakkalan VPK:n hälytys- ja naisosaston Reetta ja Johanna kertoivat, että munkkeja paistettiin jo puoli viiden aikaan aamulla. Johanna iloitsi, kun kylälle saatiin oma tapahtuma, joka sai liikkeelle ison väkimäärän.

Kesken tapahtuman VPK sai hälytksen, mutta hälytyksen perään lähteneet miehet palasivat pian takaisin jatkamaan kalustonsa esittelyä.

Karttunen Racing -talli rallicross-kalustoa esitteli Veli-Matti Karttunen. Hänen mielestään vastaavia tapahtumia saisi olla Viljakkalassa nykyistä useammin.

Tapahtuman talkoolaisilla oli sellainen puhti ja henki päällä, että jatkoa varmasti seuraa. Yleisö jää nyt odottamaan, mitä Viljakkalassa tapahtuu seuraavaksi. Kenties luvassa on jotakin venetsialaisten aikaan.

MARJO KIVIRANTA

Vilkkalan VPK:n kalusto oli näyttävästi esillä.

Munkit ja kahvi tekivät kauppansa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>