Juustoportti avaa neljännen liikenneasemansa Ylöjärvelle kesällä – noin 15 henkilöä rekrytoidaan

kuva: juustoportti

Kuvassa vasemmalta oikealle: Jouko Mäkinen (Stilberg Oy), Pasi Hakomäki (Juustoportti Oy), Timo Keski-Kasari (Juustoportti Oy), Marjo Keski-Kasari (Juustoportti Oy), Sofia Kukila (Juustoportti Oy) ja Kari Kellokoski (Stilberg Oy). (Kuva: Juustoportti)

Juustoportti avaa neljännen liikenneasemansa Ylöjärvelle heinä–elokuussa tiloihin, joissa toimi aiemmin Fresto.

Liikenneasemalle Vaasantien läheisyyteen tulee kahvila, ravintola ja herkkukauppa. Liikenneasemalle rekrytoidaan noin 15 henkilöä. Polttonesteen jakelusta vastaa ST1, ja liikenneasemalle rakennetaan sähköautoille latauspisteet.

– Aloitamme nyt henkilökunnan rekrytoinnin ja liikenneasema pyritään avaamaan mahdollisimman nopeasti. Sinällään meillä ei ole kiire, sillä tällä hetkellä nopeutta tärkeämpää on saada hyvä henkilökunta sisään ja koulutettua heidät hyvin, kertoo Juustoportin toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari.

Rekrytointi on auki Juustoportin nettisivuilla.

Uusi Ylöjärven liikenneasema on osa Juustoportin strategiaa, jossa se pyrkii rakentamaan noin kymmenen yksikön kokoisen liikenneasemaverkoston. Edellinen uusi yksikkö avattiin viime vuoden maaliskuussa Kärsämäelle.

– Olemme pyörittäneet liikenneasemaa liki kolmekymmentä vuotta 3-tien varressa Jalasjärvellä, joten suurin osa kuluttajista tällä alueella tuntee Juustoportin. Pyrimme tuomaan oman konseptimme Tampereen lähelle, jotta voisimme palvella kuluttajia yhä laajemmin, toteaa Juustoportin markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Niklas Keski-Kasari.

Ennen liikenneaseman avaamista parkkialueilla tullaan tekemään muutoksia, ja sisätiloja muokataan Juustoportin tarpeille sopiviksi.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?