Tanssitaiturit niittivät menestystä

Reilu viikko sitten järjestettiin Oulussa Lasten Disco & Street & Performing Arts IKM 2018 -tanssikilpailu.

Ikäkausimestari Maija Lampinen (oik.) oli yhtä hymyä opettajansa Kerttu Peiposen kanssa. (Kuvat: Dance Actions)

Kisassa ratkottiin ikäkausimestaruuksista Oulussa. Yhteensä yli 400 alle 12-vuotiasta lasta kisasi viikonlopun aikana Discossa, Hip Hopissa ja Performing Arts (show, jazz ja nykytanssi) -lajeissa.
Järjestäjänä toimi Tanssikeskus Citydance yhdessä Finnish Dance Organizationin kanssa. Dance Actionsilta oli mukana kisassa muodostelmia, pienryhmiä, duoja ja yksi soolo.

Dance Actionsin tanssijat saavuttivat useita finaalipaikkoja ja kotiintuomisena oli myös hienoja mitalisijoja. Ylöjärveläinen Maija Lampinen tanssi tyttöjen Hip Hop Soolo -sarjassa upeasti kultaa.
Yhteensä tyttöjen Hip Hop Soolo -sarjassa tanssi kymmenen taitavaa nuorta. Lammpinen tanssi semifinaalin kautta finaalikierrokselle ja mahtavan energisellä tanssilla ylsi kovatasoisen finaalin voittoon. Tanssin koreografiasta ja Lampisen valmennuksesta vastasi Kerttu Peiponen.

Dance Actions Street Kids pienryhmä tanssi puolestaan pronssille Lasten Hip Hop -pienryhmissä. Hip Hop pienryhmä -sarjassa nähtiin yhdeksän esitystä, joista kuusi pääsi finaaliin. Street Kids -tytöt pitivät lavalla yhdessä hauskaa ja tanssivat kaksi onnistunutta vetoa. Ryhmässä tanssivat Venla Airaksinen, Helmi Kaivonen, Tara Kaskela, Siiri Moisala, Viola Varjos, Sanni Tuisku ja Aliisa Valta. Heidänkin ohjamisesta ja tanssikoreografiasta vastaa Kerttu Peiponen.

Sekä Maija Lampinen että Street Kids tanssivat menestyksellään itselleen edustuspaikan kansainvälisiin kisoihin. Edustuspaikat International Dance Organizationin alaisiin kilpailuihin jaetaan kansallisen arvokilpailumenestyksen perusteella

Myös muissa sarjoissa Dance Actionsille tuli finaalisijoituksia. Dance Actions Kids – Tribe Of The Eagle sijoittui lauantaina Performing Arts -pienryhmissä finaalin viidenneksi. Esityksen koreografiasta vastasivat Mira Aho ja Kerttu Peiponen.

Muodostelma Dance Actions Kids – Weather Girl Amaya sijoittui niin ikään finaalin viidenneksi Performing Arts -muodostelmasarjassa.
Performing Arts duoissa tanssi puolestaan yhteensä 13 paria ja finaaliin eli kuuden parhaan joukkoon Dance Actionsilta tanssivat Sanni Aaltonen ja Selma Lehtinen Little Miss Genius -ohjelmalla sekä Olivia Ahlfors ja Iiris Ojala Dazzling Dragonflies -ohjelmalla. Näiden esitysten koreografioista vastasivat Mira Aho ja Kerttu Peiponen.

Dance Actionsin Street Kids pienryhmä nappasi pronssimitalit.

Hip Hop -soolosarjan finalistit osoittivat huippuosaamista.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.