Nordea sulkee konttorinsa Ylöjärvellä

Nordean Ylöjärven konttori suljetaan toukokouun viimeisenä päivänä.
Pankit

Ylöjärven pankkikeskittymä Soppeenmäessä menettää yhden pankin. (Arkistkokuva: Rami Marjamäki)

– Viimeisen vuoden aikana verkon tai puhelimen kautta käydyt tapaamiset ovat lisänneet suosiotaan valtavasti, ja pankkipalveluiden kehitys kohdistuu tällä hetkellä koko toimialalla vahvasti digitaalisten palveluiden tarjonnan lisäämiseen ja uudenlaisten palveluiden kehitykseen, Nordean Tampereen toimipaikan johtaja Tomi Tulonen perustelee.

Nordean Ylöjärven konttori on sulkemiseen saakka avoinna maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin kello 10–16.30. Konttori tarjoaa asiakkaille digineuvontaa.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentit (2)

 1. O.Hilli

  Eihän minkään pankin konttorille viitsi mennä, kunnei siellä voi asioida ennakkoon sopimatta. Nordea on ollut todella palveluhaluton, kelvoton kilpailussa ja jäykkä. Onneksi on Soppeenmäessäkin kolme muuta,pari joustavaa ja palveluhaluista. Miksi ihmiset valittavat huonosti palvelevista pankeistaan ,eivätkä vaihda? velkasuhteessa elävillä on vähemmän vaihtoehtoja.

  Vastaa
 2. Jyri

  Pirkkalasta loppuu kanssa, onneksi vaihdoin 11-vuotiaan asiakkuuden S-pankkiin Nordeasta – näkemiin! Suljin nyt kaksi säästötiliä, Visa-kortin ja kohta lähtee käyttötili sekä verkkopankkitunnukset asiakastilin kera. Ei jää kaipaamaan!

  Täysin typerää pakottaa verkkopankkia käyttänyttä 11-vuotiasta asiakasta mobiiliin ja sekin 4 euroa on 400 prosentin nousu nollasta eurosta. Tuo 750 prosenttia on jo KOHTUUTONTA.

  S-Pankista tuli jo kaikki tarvittava korttia myöten ja bonusta saa kassoilla. Eikä pakoteta käyttämään tunnuslukusovellusta, paperinen lappu on aito ja oikea. TURVALLINEN, koska ei ole samaa PIN-koodia kuin tunnuslukusovelluksessa.

  Konttori enää kolme päivää auki Pirkkalassa, S-Pankkiin pääsee joka päivä illallakin!

  Näkemiin Nordea!

  Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>