Haavisto leikkauspöydälle

Motocrosslahjakkuus Jere Haavisto joutuu olkapääleikkaukseen.

Jere Haaviston kausi keskeytyi ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan. (Kuva: Niek Kamper)

WZ KTM Racing -tallia edustava ylöjärveläinen loukkasi olkapäänsä EM-sarjan avausosakilpailussa Espanjassa maaliskuun lopussa.

Haavisto on yrittänyt kuntouttaa olkapäätään, mutta vamma osoittautui sen verran vaikeaksi, että se vaatii leikkaushoitoa. Lakialalaisen olkapää operoidaan vielä huhtikuun aikana.

Haavistolle tulee pitkä kuntoutusjakso leikkauksen jälkeen ja kilpailutauko venyy ainakin syksyyn asti. Kesän aikana Haavisto pitää erilaisia koulutuksia ja leirejä kuljettajille.

Ensimmäinen koulutustapahtuma järjestetään Ylöjärvellä Dynaset Offroad Areenalla toukokuun ensimmäisenä sunnuntaina. Koulutus on kaikille kuljettajille ilmainen ja mukaan otetaan ensimmäiset kymmenen ilmoittautunutta.

– Olkapää hajosi sen verran pahasti, että se ei olisi kestänyt ajamista ilman leikkaushoitoa. Päätettiin yhdessä lääkärin ja taustajoukkojen kanssa, että menen leikkaukseen vielä huhtikuun aikana. Olkapäätä yritetään kuntouttaa vielä hieman ennen leikkausta, jotta toipuminen leikkauksesta olisi hieman nopeampaa, Haavisto kommentoi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?