Juho Ojares ehdolla Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi

Ylöjärveläinen kunnallispoliitikko Juho Ojares, 26, on ehdolla Kansallisen Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi. Hankkeen takana on Pirkanmaan Kokoomuksen piirihallitus.

Kunnallispoliitikko Juho Ojares on matkalla Kansallisen Kokoomuksen puheenjohtajistoon. Pirkanmaan Kokoomus ehdottaa ylöjärveläistä Ojaresta valittavaksi kesäkuussa puolueen varapuheenjohtajaksi.

Ylöjärven kaupunginvaltuustossa ja kaupunginhallituksessa istuvan Juho Ojareksen poliittinen ura on edennyt raketin tavoin. Ojares valittiin ensimmäisen kerran Ylöjärven kaupunginvaltuuston vuoden 2012 kuntavaaleissa, jolloin hän ensikertalaisena sai 128 ääntä. Ojares uudisti valtakirjansa kaupunginvaltuustoon viime kuntavaaleissa vuoden 2017 kevällä kooten 331 ääntä.

Juho Ojares toimii kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtajana. Ojares on kaupunginhallituksen jäsen. Ojares johtaa lisäksi Kokoomuksen Ylöjärven kunnallisjärjestöä. Ojares on Pirkanmaan Kokoomuksen varapuheenjohtaja.

Juho Ojares valmistuu kesäkuussa rakennustekniikan kandidaatiksi ja joulukuussa rakennustekniikan diplomi-insinööriksi. Ojares työskentelee Rakennusliike Ojares Oy:ssä, joka on ylöjärveläinen liki 30-vuotias perheyritys.

Valinta kesäkuussa Turussa

Kansallinen Kokoomus valitsee puheenjohtajansa kesäkuun puoluekokouksessa Turussa. Pirkanmaan Kokoomus perustelee ehdotustaan Juho Ojareksen valitsemiseksi puolueen puheenjohtajaksi halulla vauhdittaa Kokoomuksen eteenpäinmenoa.

– Arvoista minulle yksiselitteisesti tärkeimpiä ovat yksilön ja yrittämisen vapaus ja vastuu. Haluan korostaa näitä arvoja puolueen toiminnassa, varapuheenjohtajakandidaatti kertoo.

– Suomalaisen yhteiskunnan on oltava kannustava. Yhteiskunnan on palkittava työntekoa ja riskinottoa, Ojares linjaa.

Pirkanmaan Kokoomuksen puheenjohtaja Leena Kostiaisen mukaan puoluejohtoon on hyvä saada uusia henkilöitä.

– Juho Ojares on nuoresta iästään huolimatta toiminut vastuullisissa tehtävissä, Kostiainen korostaa.

Ajatuspaja Linja listasi hiljan kuntavaalituloksen, nuorisopoliittisen aktiivisuuden ja poliittisen työkokemuksen perusteella 25 enintään 25-vuotiasta vaikuttajaa, joilla on potentiaalia nousta valtakunnan politiikan huipulle. Juho Ojareksen nimi löytyy tältä listalta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?