Takamaan kutoset järjestävät perhetapahtuman

Takamaan koulun kuudesluokka järjestää perhetapahtuman ensi lauantaina kello 13–16. Luokka on ollut parin vuoden ajan erittäin aktiivinen ja yritteliäs.

Takamaan koulun kuudennen luokan tyttöjen tekemät keppihevoset ovat olleet kovin kysyttyjä. (Kuva: Terhi Pinomäki-Lenick)

– Olemme keränneet rahaa leirikoulua varten. Esimerkiksi luokan tytöt ovat yhteistyönä valmistaneet ja myyneet lahjoituksena saadusta kierrätysmateriaalista yli 40 keppihevosta. Pojat ovat puolestaan kehittäneet oman myyntiartikkelinsa, marjapössykät. Lisäksi oppilaiden perheet ovat olleet aktiivisesti mukana perhetapahtumien järjestelyssä, suunnittelussa, materiaalien hankinnassa ja kannustamassa oppilaita reippaaseen yrittämiseen, opettaja Terhi Pinomäki-Lenick kertoo.

Perhetapahtumassa on muun muassa oppilaiden ja vanhempien yhdessä rakentama kummitusjuna, sählytutka, temppurata, kepparikisat, esityksiä, onnenpyörä, ongintaa ja mönkkäriajelua. Myynnissä on esimerkiksi makkaraa, vohvelia, kahvia, kaakaota ja karkkia.

Tapahtumalla luokka kerää varoja Ahvenanmaalla toukokuussa pidettävään leirikouluun.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?