Rattijuopolla väärät kilvet

Poliisi, rikokset, kyltti

Kummallakaan rattijuopolla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Poliisi sai kiinni viime viikon tiistaina vuonna  1961 syntyneen rattijuopon, jolla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Soppeentieltä kello 14.25. tavoitettu paikkakuntalainen mies oli jopa noin kahden promillen humalassa. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Samana päivänä Ylöjärven suunnasta tullut henkilöauto ajautui tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle ja törmäsi Hämeenkyrön suunnasta tulleen henkilöauton kylkeen Vaasantiellä. Kukaan ei loukkaantunut.

Onnettomuus sattui Metsäkylän tuntumassa kello yhden aikaan iltapäivällä.

Seuraavana päivänä keskiviikkona  poliisipartio sai kiinni vuonna 1993 syntyneen miehen, jota epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Miehen kuljettaman ajoneuvon etu- ja takaikkunaan oli kiinnitetty nimenomaiseen autoon kuulumattomat rekisterikilvet.

Auton määräaikaiskatsastus oli pahasti myöhässä, eikä kuljettajalla ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Auton osalta asiaa selvitetään kahtena ajoneuvorikkomuksena.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>