Kaupunki elää

Ylöjärvellä on kova tahti päällä. Täällä rakennetaan, kunnostetaan ja puretaan aivan kuten naapurissa Tampereella.
Yksi oiva esimerkki tästä sijaitsee Kuruntien varressa.
Tekninen keskus törröttää lähes kaupungintalon naapurissa ilman ikkunoita ja pintakerrosta. Ei mene kauaakaan, kun keskus on revitty maan tasalle, paikka siivottu ja tilalle kohoaa ensin yksi ja sitten toinenkin kerrostalo.
Myös aivan teknisen keskuksen takana alkaa pian tapahtua. Räikän taloa on tarkoitus alkaa kunnostaa huhtikuussa 1,2 miljoonalla eurolla.
Myös Vaasantien varressa kohoaa uutta. Lähelle ABC-huoltoasemaa nousee ripeää vauhtia nuorten yrittäjien autotalo, josta Ylöjärven Uutiset kertoi viime vuoden puolella.
Ja sitten on vielä Teivon raviradan siirtäminen Kolmenkulmaan. Ylöjärvi selvittää kovaa tahtia, millainen nykyisen raviradan maaperä on, ja kuinka monelle henkilölle saataisiin rakennettua koti Teivoon.
Sivulta 13 voit lukea lisää siitä, mitä muuta raviratahankkeelle kuuluu.

Puutarhakaupungissakin moni viettää taas hiihtolomaa.
Ansaittua hiihtolomaa. On näet ehdottoman tärkeää vetää välillä henkeä. Lepo takaa sen, että sitten jaksaa taas painaa arjessa, mutta ilman muuta ja eritoten tauko on myös osa ihmisarvoista elämää. Jokaisen on saatava joskus omaa aikaa ja vapautta.
Ylöjärvellä on hiihtolomaviikolla tarjolla yhtä jos toista tekemistä – viereinen palsta vinkkaa pari poimintaa. Hiihtoloma suokin mainion tilaisuuden touhuilla mukavia vapaa-ajan juttuja. Mutta tässäkin on hyvä muistaa se lepo. Lomaa ei tarvitse suorittaa. Tekee sen, mikä tuo aidosti iloa lomaan, ja loput jättää tekemättä. Vetää lonkkaa.

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>