Paikallislehdellä on uusi ilme

Käsissäsi on uusi Ylöjärven Uutiset. Lehden uudistusta on mietitty viime syksystä alkaen ja nyt se huipentuu tämän numeron ilmestymiseen. Työtä on takana paljon ja se jatkuu yhä. Haluamme kuunnella jatkossakin lukijoitamme ja reagoida tilaajiemme toiveisiin.
Uudistuksessa pyrimme säilyttämään lehden edellisestä ulkoasusta mielestämme parhaat mahdolliset ratkaisut.
Suurin muutos näkyy sivujen palstamäärissä. Viisipalstainen paikallislehti on nyt historiaa. Jatkossa Ylöjärven Uutiset on kuusipalstainen, kuten muutkin Pirkanmaan Lehtitalon lehdet. Yhteistyö Lehtitalon sisällä tiivistyy jatkuvasti ja palstaratkaisu tukee tätä kehitystä.
Uutta ilmettä on nyt erityisesti lehden alku- ja loppupäässä.
Pääuutissivu on saanut uuden olemuksen ja sivun rakenne vaihtelee viikoittain toimituksen sisältöratkaisujen mukaisesti.
Pääkirjoitussivua koristavat nyt myös toimittajan kolumni ja toimittajiemme laatimat tapahtumavinkit. Ja paikallislehdessämme on nyt myös erillinen mielipidesivu.
Lehden keskiosan juttusivuilla, kuten koko lehdessä, korostamme paikallisuutta. Haluamme olla erityisesti ylöjärveläinen julkaisu.
Lehden takaosan tutuista elementeistä tv-ohjelmasivut ja Menotarjotin jäävät menneisyyteen. Ne on korvattu mielenkiintoisilla juttusivuilla, joten mielekästä lukemista on tarjolla entistä enemmän.
Kehitys ei tietenkään lopu tämän lehden ilmestymiseen. Olemme täällä Mikkolantiellä jatkuvasti hereillä ja reagoimme toiveisiin tarvittaessa varsin vikkelästi.
Toivon, että viihdyt uusitun paikallislehden parissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?