Selvitystyö: Teivon ravirata Kolmenkulmaan?

Mitään päätöksiä raviradan sijainnista ei ole tehty, mutta tarkasteluissa parhaalta vaihtoehdolta vaikuttaa toistaiseksi Kolmenkulman alue. (Arkistokuva: Jari-Pekka Korvola)

Ylöjärven kaupunginhallitus päätti maanantain kokouksessaan, että paras uusi sijainti Teivon raviradalle saattaisi olla Kolmenkulman alueella.

Kaupunginhallitus linjaa, että ”vaihtoehtoisen uuden sijaintipaikan tarkastelua jatketaan ensisijaisesti Kolmenkulman vaihtoehdon pohjalta”.

Raviradalle halutaan etsiä uusi paikka, joka sekä soveltuu raviradaksi että on hyvien kulkuyhteyksien varrella.  Alustavan tarkastelun perusteella esille nousivat Elovainion, Pinsiönkankaan ja Kolmenkulman alueet. Niiden sisällä tutkittiin yhteensä 13 eri sijaintivaihtoehtoa.

Kun alueiden soveltuvuutta mietittiin etenkin maanomistuksen ja maan riittävyyden näkökulmasta, Kolmenkulma nousi parhaiten esille.

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>