Rattijuoppo rysäytti metalliin

Poliisi, rikokset, kyltti

Ylöjärvellä on jäänyt viikon mittaan kiinni useita rattijuoppoja.

Poliisipartio pysäytti Siivikkalassa mieskuskin maanantaina 5. helmikuuta sen jälkeen, kun mies oli parkkeerannut autonsa ja rysäyttänyt sen samalla metallirakenteeseen.

Kuljettaja puhalsi alle promillen lukeman. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja ajoneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Mies pysäytettiin Siivikkalassa Leppästentiellä kello 15.15.

Viime viikon keskiviikkona 31. tammikuuta poliisi sai kiinni kaksi eri rattijuoppoa.

Toinen heistä oli liikkeellä kuorma-autolla Hepo-ojantiellä kello 17.34. Vuonna 1978 syntynyt mieskuski puhalsi päälle kaksi promillea, ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Samana päivänä kello 14.36 poliisi puhallutti rattijuopumuksesta epäillyn kuljettajan Poikeluksentiellä Kurun keskusta-alueella. Kuljettaja puhalsi alle promillen lukeman, ja häntä epäillään rattijuopumuksesta. Kuskilla ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Edellisenä päivänä eli tiistaina 30. tammikuuta Ylöjärvellä sattui myös henkilöauton ojaanajo Viljakkalantiellä Vormiston kohdalla kello 14.45. Kuljettaja loukkaantui ojaanajossa.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>