Hällforsille kultaa SE-tuloksella

Kevään SM-tason voimanostokisakausi pyörähti käyntiin nuorten klassisen voimanoston SM-kisalla. Kankaanpäässä viime viikonloppuna järjestettyyn kisaan osallistui Ylöjärven Ryhdin edustajana Teemu Hällfors, jolla on hallussaan myös viime vuoden nuorten SM-kisan voitto.

Teemu Hällfors oli huippuiskussa heti vuoden ensimmäisessä SM-kisassa (Arkistokuva / Janne Ylimys)

23-vuotiaiden alle 84-kiloisten sarjassa nostava Hällfors ei tuottanut pettymystä tälläkään kertaa. Hällfors voitti sarjansa yhteistuloksella 682,5 kiloa. Tulos on uusi Suomen ennätys, samoin kuin Hällforsin jalkakyykkytulos 245 kiloa. Penkkipunnerruksen 177,5 kiloa ja maastanoston 260 kiloa siivittivät Hällforsin voittoon ja upeaan yhteistulokseen. Hällforsin tavoitteena on rikkoa 700 kilon yhteistulos vielä tämän kevään aikana.

Ryhdin voimanostojaoston urheilijoiden kisakausi jatkuu tiiviissä tahdissa ja huipentuu maaliskuun puolivälissä Ylöjärvellä järjestettäviin klassisen voimanoston SM-kisoihin.
Sitä ennen viisi Ryhdin edustajaa osallistuu Tampereella 10.-11. helmikuuta järjestettäviin varustevoimanoston SM-kisoihin. Klassisen penkkipunnerruksen SM-kisoihin Tammelaan on helmikuun lopulla lähdössä Ryhdiltä ennätyksellisen iso kisajoukkue, 15 henkeä.

Ryhtiläisten menestystä kisoissa voi seurata Ylöjärven Ryhdin voimanostojaoston Facebooksivulla ja myös kotisivulla osoitteessa www.voimanosto.fi.

PÄIVI RISTOLAINEN

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.