Vaalikiimaa ja nettiuudistuksia

Presidentinvaalin ennakkoäänestys päättyi eilen. Ennakkoäänestyksen vilkkaus saattoi yllättää jopa asiantuntijat, sillä vaalista on povattu etukäteen tylsää. Toki vilkas ennakkoäänestys saattaa kertoa siitä, että moni äänestäjä on valintansa tehnyt jo aikoja sitten. Vaaliväittelyille voi siis jäädä pienempi merkitys kuin aiemmissa vaaleissa.
Jos niin sanottuja liikkuvia äänestäjiä on vähän, se ropisee suoraan huimaa gallupjohtoa pitävän istuvan presidentin Sauli Niinistön laariin. Tämä ennakkokäsitys voisi kertoa myös siitä, että vaalissa ei tarvita toista kierrosta.
Vaaliväittelyiden perusteella voisi ajatella, että Niinistö on niin sanotusti pitänyt pintansa. Kukaan ei ole toistaiseksi kyennyt horjuttamaan presidentin asemaa kilvan kärjessä. Pekka Haavisto on ollut niin hyvä kuin oletettiin, mutta tällä kertaa se ei vain riitä. Laura Huhtasaari ja Paavo Väyrynen ovat yrittäneet osoittaa Niinistön tekemiä virheitä, mutta melko vaatimattomin tuloksin.
Nils Torvalds on selvästi asiansa osaava ihminen, mutta ehdokkaan takana oleva puolue on auttamattomasti marginaalissa. Matti Vanhanen, Tuula Haatainen ja Merja Kyllönen ovat jääneet hieman sivustakatsojien rooliin.

Ylöjärven Uutisten nettisivut osoitteessa ylojarvenuutiset.fi ovat uudistuneet. Tällä uudistuksella paikallislehti haluaa palvella entistä paremmin ensisijaisesti tilaajiaan.
Otamme käyttöön muun muassa Helsingin Sanomista tutut ja erittäin suositut Timantti-jutut. Nämä huippujournalismin tuotteet ovat vain täystilaajien ja digitilaajien luettavissa.
Lisäksi nettisivuillamme on tarjolla juttuja kirjautuneille käyttäjille. Kirjautuminen on maksutonta, joten kirjautuminen kannattaa tehdä joka tapauksessa. Toki edelleen lehtemme sivuilla on myös vapaasti luettavissa olevia juttuja.
Nettisivujemme etusivun jatkuvasti päivittyvä uutisvirta on jatkossa paljon aikaisempaa näyttävämpi ja helpommin käytettävissä.
Toimme sivuille myös erilaisia juttukategorioita, joten jos pidät eniten esimerkiksi urheilu- tai kulttuuri-uutisista, löydät ne eteesi entistä vaivattomammin.
Ylöjärven Uutisten kotiin kannettava sanomalehtiversio on nyt ahkeran uudistustyön alla. Uudistukset tulevat näkyväksi 14. helmikuuta, jolloin postiluukuista tipahtaa timanttisesti uudistettu ylöjärveläinen paikallislehti.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.