Ojansivu neljäs, Alatalo kymmenes

Lempäälän Kisaa edustava ylöjärveläinen Sanni Alatalo ylsi hienosti kymmenenneksi hiihdon Suomen Cupin naisten 20 kilometrin matkalla Vöyrissä.

Perinteisellä hiihtotavalla hiihdetyssä kisassa Alalato kellotti ajan 1.08,25. Hän hävisi voiton vieneelle IF Minkenin Andrea Julinille minuutin ja reilut 15 sekuntia.

Alatalo oli mukana myös Lempäälän Kisan viestijoukkueessa yhdessä Leena Nurmen ja Eeva Nurmen kanssa. LeKi sijoittui 3 x 5 kilometrin viestissä kuudenneksi.

Jämin Jänteen Antti Ojansivu sijoittui puolestaan neljänneksi miesten 30 kilometrin matkalla. Kamppailu palkintopallisijoista ratkesi vasta loppukirissä, jossa vahvin oli Ski Team Mäenpään Ari Luusua. Ojansivu hävisi voittajalle vain 3,8 sekuntia. Ennen Ojansivua maaliin ehtivät myös Vuokatti Ski Team Kainuun Juho Mikkonen ja Pyhäjärven Pohdin Heikki Korpela. Ojansivun loppuaika oli 1.25,36.

Ojansivu pääsi viikonloppuna kuitenkin myös palkintopallille, kun Jämin Jänteen viestijoukkue nousi kakkoseksi miesten 3 x 7,5 kilometrin viestissä. Ankkuri Ojansivun ohella joukkueessa hiihtivät Aku Nikander ja Markus Vuorela.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?