Tiny Lakers voittoon aluemestaruuskisoissa

Uplakers Taitoluistelun muodostelmaluistelujoukkue Tiny Lakers voitti Tampereen Hakametsässä aluemestaruuden tulokkaiden sarjassa.

Tiny Lakers keräsi yhteensä 63,20 pistettä. Elementeistä tuli 30,00 pistettä ja osa-alueista 35,20 pistettä. Vähennyksiä tuomaristo antoi 2,00 pistettä.

Kilpailu tulokkaiden sarjassa oli tiukka, sillä toiseksi sijoittunut Tapparan Taitoluistelijoiden IceBlades keräsi 0,60 pistettä Tiny Lakersiä vähemmän. Kolmas kahdentoista joukkueen sarjassa oli Tapparan Taitoluistelijoiden SweetBlades.

Uplakersin Shiny Lakers osallistui kansalliset noviisit -sarjaan, jossa se sijoittui neljänneksi. Shiny Lakers summasi pisteet 55,75. Pronssisija jäi 1,25 pisteen päähän. Sarjan voiton vei Saimaan Muodostelmaluistelijoiden Golden Illusions 62,00 pisteellä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?