Stenman sivakoi SM-pronssia

Ylöjärven Ryhdin Tino Stenman ylsi upeasti kolmanneksi nuorten SM-hiihdoissa 17-vuotiaiden poikien 15 kilometrin yhteislähtökisassa Iisalmessa.

Vapaalla hiihtotyylillä sivakoidun kisan voitti Keuruun Kisailijoiden Eemil Helander, jolle Stenman hävisi 45,29 sekuntia. Hopean nappasi Vetelin Urheilijoiden Aapo Taipale. Ylöjärdvven Ryhdistä kymmenen parhaan joukkoon hiihtivät myös seitsemänneksi yltänyt Kalle Ijäs ja kymmenenneksi taistellut Veeti Henriksson.

Stenman oli lähellä mitalia jo sprintissä, jossa hän sijoittui 18-vuotiaiden miesten sarjassa neljänneksi. Hän jäi pronssista vajaan sekunnin. Voiton sprintissä vei Espoon Hiihtoseuran Eero Iso-Tryykäri.

Perinteisellä hiihtotavalla hiihdetyssä 10 kilometrin kisassa Stenman oli yhdeksäs. Hän hävisi voittoon yltäneelle Aapo Taipaleelle 1,34.9 minuuttia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?