Huumekuski törmäsi toiseen autoon

Huumekuskin auto ei pysynyt otteessa alamäessä, ja siksi moni loukkaantui viime viikolla Luhalahdentiellä. Ylöjärvellä on ollut myös jälleen kerran hirvikolareita.
poliisi, poliisiauto

Poliisia työllisti myös kaahari, joka ajoi sataakuuttakymppiä moottoritiellä.

Maanantaina 8. tammikuuta kaksi hirveä seisoi tiellä Kurussa, eikä paikalle ajanut kuljettaja saanut autoaan pysäytetyksi, vaan törmäsi toiseen hirvistä kello 23. Hirvi menehtyi ja autoon tuli vaurioita, mutta kuljettaja säilyi vahingoittumattomana.

Kurussa sattui myös toinen hirvikolari edellisenä päivänä eli sunnuntaina kello 16.20. Henkilöauto törmäsi hirveen Uusi-Kuruntiellä Pengonpohjan tienhaarasta Poikeluksen suuntaan. Autossa oli viisi matkustajaa – kuljettajan lisäksi neljä lasta –, mutta kukaan ei loukkaantunut. Hirvi menehtyi, ja onnettomuuspaikalle sattunut metsästäjä korjasi sen talteen. Auto vaurioitui etuosastaan.

Viime perjantaina 5. tammikuuta Nokian moottoritiellä saatiin kiinni kaahari, jolla ei ollut voimassa olevaa ajolupaa. Ulkopaikkakuntalainen, 1990-luvulla syntynyt mies ajoi suunnilleen Soppeenmäen liittymän kohdalla 161 kilometriä tunnissa, vaikka alueella saa ajaa enintään satasta. Kuski oli matkalla Nokialta Ylöjärvelle päin. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja ajoneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Torstaina 4. tammikuuta kello 18.10 Luhalahdentiellä kaksi autoa törmäsi toisiinsa, ja turmassa loukkaantui monta matkustajaa.

Tapahtumat saivat alkunsa siitä, kun 1980-luvulla syntynyt tamperelaismies ajoi Viljakkalan suunnasta pitkin Luhalahdentietä ja menetti ajoneuvonsa hallinnan alamäessä. Hänen autonsa osui kylki edellä vastaan tulleen auton keulaan. Tamperelaismies oli tajuissaan ja valitteli kipujaan, ja hänet vietiin sairaalaan. Kuski kertoi käyttäneensä huumausaineita ennen lähtöään ajamaan. Kuljettaja oli myös ajokiellossa entuudestaan.

Vastaan tulleessa autossa oli kolme henkilöä. Yksi heistä valitti rintakipuja. Matkustajat vietiin tarkistukseen Acutaan.

Epäillyn autosta vaurioitui kylki ja vastaan tulleesta autosta keula.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>