Uplakers takoi kymmenen osumaa

Ylöjärven Uplakers haki selvän voiton jääkiekon II-divisioonassa Nastolan Kiekosta. Uplakers löi kotijoukkueen peräti 5–10.

Uplakers oli täysin ylivoimainen varsinkin ottelun toisessa erässä. Sen aikana vieraat tykittivät viisi maalia. Uplakersin kuudes maali syntyi yhden miehen alivoimalla ja seitsemäs osuma tuli peräti kahden miehen alivoimalla. Turo Mikkola antoi syötön kumpaankin alivoimamaaliin. Mikkola oli muutenkin täysin pitelemätön. Hän keräsi ottelussa tehopisteet 2+4.

Mika Kalliomäki ylsi neljään tehopisteeseen ja Miko Yli-Hallila keräsi kolme tehopistettä alustamalla kolme osumaa.

Neljän joukkueen kärkiporukka on karannut sarjassa muista joukkueista jo kymmenen pisteen päähän. Uplakers on neljäntenä. Uplakers kohtaa seuraavaksi 6. tammikuuta vieraissa hollolalaisen HC Giantsin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?