Valo ja Kaisla voimistelivat mitaleille

Ylöjärven Iskun Kaisla-joukkue sekä Tampereen Työväen Naisvoimistelijoiden ja Ylöjärven Iskun yhteisjoukkue Valo ylsivät mitaleille TUL:n joukkuevoimistelun välinesarjojen avoimissa mestaruuskilpailuissa.

Valo onnistui hienosti finaaliesityksessään. (Kuvat: Kati Beloued)

Kaisla sijoittui kolmanneksi 12–14-vuotiaiden kilpasarjan välineohjelmassa. Kaisla keräsi finaalissa 15.133 pistettä. Voiton vei Rantaperkiön Iskun Idra04-joukkue 16.384 pisteellä. Hopeaa otti Kellon Työväen Urheilijoiden Jasmiinit Elea -joukkue.

Kaisla kilpaili nyt viimeistä kertaa 12–14-vuotiaiden kilpasarjassa. Joukkueen suurin tavoite oli nauttia suorituksesta.

– Tytöt saivat tehtyä yhtenäisen ja siistin suorituksen molempina päivinä, ja varsinkin sunnuntain suorituksesta välittyi asenne. Kaisla on tällä kaudella parantanut tasaisesti tulostaan, joka huipentui sunnuntaina saatuihin ennätyspisteisiin, Kaislan valmentaja Ida Sulku kertoi.

Kaislassa voimisteleva Iida Laaninen kommentoi viikonloppua seuraavasti:

– Itselleni jäi ainakin hyvä fiilis viikonlopun kisoista. Joukkueella oli koko ajan hyvä asenne, vaikka kaikkia väsyttikin paljon. Lauantain suoritus oli yhdenaikaisempi, mutta sunnuntaina taas näkyi enemmän ryhtiä ja ilmaisua. Päällimmäisenä mieleeni jäi todella hyvät pisteet. Vähän ärsytti, kun oli pienestä kiinni tulla hopealle. Olen silti hyvin tyytyväinen viikonlopun suorituksiin.

Kaislassa voimistelivat Elissa Huuhtanen, Hannele Kalliomäki, Elina Kantolahti, Elena Kumpulainen, Iida Laaninen, Iina Mursu, Milla Pihlajamäki, Riina Väisänen ja Ketrin Valkila.

Valo otti puolestaan hopeaa 14–16-vuotiaiden kilpasarjan välineohjelmassa. Valo sai kisassa yhteispisteet 33.534. Sarjan voiton nappasi Rekolan Raikkaan Syrenia-joukkue pisteillä 34.567.

Valo voimisteli jo lauantain alkukilpailussa siististi ja täsmällisesti.

– Sunnuntain finaaliin pyrittiin hakemaan vielä enemmän varmuutta ja hyvää fiilistä. Finaalisuoritus olikin alkukilpailua vahvempi ja voimistelun ilo välittyi tyttöjen tekemisestä, Valon valmentaja Jenni Riihiluoma kommentoi.

Valon ja Kaislan tytöt poseerasivat kisan jälkeen yhdessä.

Joukkue oli viikonloppuun erittäin tyytyväinen.

– Kisojen tavoitteena oli saada onnistunut suoritus, jossa meillä on hyvä fiilis ja ilmaisua. Onnistuttiin siinä, joten tämä oli hyvä lopetus kaudelle, Valon tytöt puolestaan kuvasivat tunnelmiaan.

Valossa voimistelivat Leila Beloued, Netta Helmola, Iiris Kalin, Sannamari Laakso, Erika Paanila, Anniina Pirttiaho ja Iina Rantanen.

8–10-vuotiaiden välineohjelmaan osallistunut Ylöjärven iskun Kuutar-joukkue voimisteli hienosti kategoriaan 6. Sarjassa oli mukana peräti 23 joukkuetta.

Myös taitosarjassa esiintyneen Ylöjärven Iskun Kaste-joukkueen valmentaja Marianne Valtonen oli kilpailun jälkeen tyytyväinen joukkueeseensa.

– Kaste voimisteli syyskauden päätöskilpailuissa hienosti, varmasti ja iloisella mielellä. Tämä kausi meni todella hienosti. Syksyllä aloittaneet tytöt saivat ensi kertaa kokemuksia erilaisista kilpailuista ja tapahtumista. Koko joukkue kehittyi valtavasti syksyn aikana, Valtonen selvitti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?