Uplakers taipui sarjakärjelle

Ylöjärven Uplakers kärsi kotikaukalossaan 4–7-tappion jääkiekon II-divisioonan kakkoslohkoa johtavalle Valkeakosken Kiekko-Ahmalle.

Vieraat johtivat avauserän jälkeen maalein 1–3. Toisessa erässä Uplakers nousi vielä komeasti takaa-ajoasemasta maalin johtoon, mutta kotijoukkueen hyvä ote ei pitänyt loppuun saakka. Kiekko-Ahma oli selvästi vahvempi päätöserässä, jossa se iski kolme maalia.

Uplakersin osumat merkittiin Petteri Pajuselle, Jani Kalliomäelle, Eetu Peipolle ja Atte Yli-Hallilalle. Kahteen tehopisteeseen isännistä ylsivät Peippo ja kaksi osumaa syöttänyt Turo Mikkola.

Ylöjärveläisjoukkuetta kurittivat etenkin kolme tehopistettä mieheen saalistaneet Eetu Aronen ja Eero Salmela.

Uplakers jatkaa sarjassa neljännellä sijalla. Ensi sunnuntaina Uplakers kohtaa Ylöjärvellä tamperelaisen Hiki-Hockeyn kello 14 alkavassa kamppailussa.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>