Anniina Pietilä kruunattiin viikonloppuna

Ylöjärven oma ehdokas on nyt Miss Ylöjärvi

Miss Ylöjärvi 2017 valittiin viime sunnuntaina Kauppakeskus Elossa. 12-henkisen tuomariston päätöksellä voiton vei kisan ainut paikallisedustaja, 19-vuotias Anniina Pietilä.

Anniina Pietilä (keskellä) kruunattiin Miss Ylöjärvi 2017 -kilpailun voittajaksi. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi tuli helsinkiläinen Emilia Meling (vas.) ja toiseksi perintöprinsessaksi tamperelainen Sanni Kujanpää.

 

Tänä vuonna Miss Ylöjärvi -kilpailuun osallistui missiehdokkaita kaikkiaan kuudesta eri kaupungista – Ylöjärveltä, Tampereelta, Sastamalasta, Porista, Helsingistä ja Lahdesta.

Kaksi viikkoa kestänyt missikiertue päättyi sunnuntaina Kauppakeskus Eloon, jossa kruunattiin uusi Miss Ylöjärvi 2017.

Tuomaristo haastatteli missiehdokkaat suljetussa tilaisuudessa.

Finaalikierroksella kymmenen missikilpailijaa pääsivät suljetussa tilaisuudessa tuomariston arvioitavaksi uima-asuissaan. 12-henkinen tuomaristo koostui ylöjärveläisistä virkahenkilöistä ja yrityksien edustajista, joiden tehtävänä oli haastatella ehdokkaita ja arvioida näiden ulkonäköä.

Tuomareita kiinnosti erityisesti, millaisia missikisaajat ovat luonteeltaan ja millaisia tulevaisuuden haaveita ja toiveita heillä on. Raati kysyi myös, millaisena esikuvana kilpailijat pitävät itseään.

Kilpailijat nähtiin lavalla vapaa-ajan asuissa esittelemässä ylöjärveläisiä tuotteita.

Selkeä ennakkosuosikki

Tuomariston arvioinnin jälkeen missit siirtyivät kauppakeskuksen lavalle yleisön eteen. Ehdokkaat esiintyivät ylöjärveläisille ensin vapaa-ajan asuissa ja uima-asuissa. Finaali huipentui iltapukukierrokseen, jonka jälkeen oli aika julistaa uusi Miss Ylöjärvi 2017.

19-vuotias ylöjärveläinen Anniina Pietilä oli kilpailussa selkeä ennakkosuosikki jo yleisöäänestyksessä. Myös tuomariston pisteytyksessä Pietilä keräsi korkeimmat pisteet.

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin 26-vuotias helsinkiläinen Emilia Meling ja toiseksi perintöprinsessaksi 23-vuotias Sanni Kujanpää.

Tuore Miss Ylöjärvi teki vaikutuksen tuomaristoon aidolla ja positiivisella luonteellaan mutta myös luonnollisella kauneudellaan – hänessä tuntui natsaavan kaikki.

Tuomariston mukaan Pietilä on juuri sellainen missiedustaja, jollaista Ylöjärvelle kaivattiinkin.

Jännitys pysyi misseillä hallinnassa myös uimapukukierroksen ajan.

Voitto tuli yllätyksenä

Kilpailun ratkettua tuore Miss Ylöjärvi kertoi olevansa hämmästynyt voitostaan. Hän sanoi, ettei olisi osannut kuvitella voittavansa, vaikka titteli yleisön suosikkina antoikin hieman osviittaa.

– Kyllä nyt on hyvä fiilis. Aika kiva homma, hän päivitti tuntemuksiaan heti kilpailun ratkettua.

Pietilä kertoi jännittäneensä finaalia kovasti, mutta selviytyneensä esiintymisestä hyvin.

– Se meni aika ok. Olen sellainen, että kun jännitän, alan puhua ja nauraa kauheasti. Mutta se saattoi olla ihan hyvä asia, hän sanoi.

Pietilä ei osannut vielä sanoa, miten tuore missititteli tulee vaikuttamaan hänen elämäänsä. Hän suhtautui pestiinsä Ylöjärven edustajana innokkaasti.

– Kannan tätä titteliä ylpeänä. Luulen, että tuleva viikko tulee olemaa täynnä hämmennystä, vaikka arki sinänsä jatkuu heti maanantaina, hän sanoi.

Finaali huipentui iltapukukierrokseen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?