Lidlistä yritettiin viedä peliautomaatti

Poliisi, rikokset, kyltti

Varkaudenyritys, rattijuoppoja, kolari ja kärähtänyt pesukone –  Ylöjärvellä on sattunut viikon mittaan vaikka mitä.

Lidlin myymälästä Mastontieltä yritettiin varastaa peliautomaatti torstaina 30. marraskuuta kello 04.10. Varas tai varkaat pääsivät myymälään sisälle, mutta peliautomaatin vieminen ei onnistunut.
Poliisi pyytää mahdollisilta silminnäkijöiltä vinkkejä asiasta.

Maanantaina 4. joulukuuta sattui Vanhan Vaasantien ja Vaasantien risteyksessä onnettomuus, jonka jälkeen henkilöauton kuljettaja joutui käymään Acutassa valitettuaan niskaansa.
Onnettomuus sai alkunsa kun pakettiautolla liikkunut nainen ajoi päin punaisia siirryttyään Vanhalta Vaasantieltä Vaasantien yli kohti Soppeentietä. Naiskuski huomasi, kuinka Vaasantieltä tuli henkilöauto, ja yritti päästä pois alta siinä kuitenkaan onnistumatta. Pakettiauton kuljettaja ei saanut vammoja, mutta molemmat autot vaurioituivat. Onnettomuus sattui kello 16.48.

Maanantaina kärähti myös pesukone kello 16 Kilpijoentiellä. Palo ei levinnyt rakenteisiin.

Perjantaina 1. joulukuuta poliisi sai kiinni Asemantiellä miehen, joka kuljetti henkilöautoa 15. kerran vuoden sisällä ilman ajolupaa. 1960-luvulla syntynyt mies jäi kiinni kello 00.55.
Samana päivänä poliisi sai kiinni niin ikään rattijuopon Laaduntiellä. Paikkakuntalainen naiskuski jäi poliisin haaviin kymmenen aikaan illalla ja puhalsi päälle kaksi promillea.
Naisesta oli tehty ilmoitus, jonka perusteella poliisi löysi hänet.

Poliisi sai kiinni rattijuopon myös keskiviikkoaamuna kello 8.38 Mikkolantieltä. Kuljettaja oli luisunut ulos tieltä. Kuski oli jarruttanut siksi, että myös edellä ajanut auto oli joutunut jarruttamaan. Paikkakuntalainen mieskuski puhalsi noin promillen lukeman.

Jukolantieltä vietiin keskiviikkoillan ja torstaiaamun aikana eli 29.11.–30.11. valkoinen Volkswagenin pakettiauto. Auto löytyi mystisesti Rantajätkäntieltä Yhtenäiskoulun läheisyydestä. Poliisi kaipaa mahdollisia silminnäkijähavaintoja myös tästä tapauksesta.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>