Miss Ylöjärvi -kisassa paikallisvoitto – Anniina Pietilä selkeä suosikki

Tuore Miss Yöjärvi 2017 on nyt valittu. Tänään Kauppakeskus Elossa käyty finaali päättyi paikallisvoittoon, kun ylöjärveläinen Anniina Pietilä palkittiin kruunuista kirkkaimmalla.

Anniina Pietilä (keskellä) kruunattiin Miss Ylöjärvi 2017 -kilpailun voittajaksi. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi tuli helsinkiläinen Emilia Meling (vas.) ja toiseksi perintöprinsessaksi tamperelainen Sanni Kujanpää.

19-vuotias Anniina Pietilä oli kilpailussa selkeä ennakkosuosikki jo yleisöäänestyksessä. Myös tuomariston pisteytyksessä Pietilä keräsi korkeimmat pisteet. Nuori nainen teki vaikutuksen tuomaristoon aidolla ja positiivisella luonteellaan mutta myös luonnollisella kauneudellaan – hänessä tuntui natsaavan kaikki.

13-henkisen tuomariston mukaan Pietilä on juuri sellainen missiedustaja, jollaista Ylöjärvelle kaivattiinkin.

Pietilä itse ei ollut olleenkaan varma voitostaan, josta kuitenkin titteli yleisön suosikkina antoi hieman osviittaa.

– Kyllä nyt on hyvä fiilis. Aika kiva homma, tuore Miss Ylöjärvi päivitti tuntemuksiaan heti kilpailun ratkettua.

Hän kertoi jännittäneensä finaalia kovasti, mutta selviytyneensä esiintymisestä hyvin.

– Se meni aika ok. Olen sellainen, että kun jännitän, alan puhua ja nauraa kauheasti. Mutta se saattoi olla ihan hyvä asia, hän sanoi.

Pietilä ei osannut vielä sanoa, miten tuore missititteli tulee vaikuttamaan hänen elämäänsä. Hän suhtautui pestiinsä Ylöjärven edustajana innokkaasti.

– Kannan tätä titteliä ylpeänä. Luulen, että tuleva viikko tulee olemaa täynnä hämmennystä, vaikka arki sinänsä jatkuu heti maanantaina, hän sanoi.

Viime vuonna Miss Ylöjärvi -tittelin itselleen lunastanut raumalainen Marjaana Savila palkitsi seuraajansa lavalla.

 

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?