Ylöjärven Ilves jäi tasapeliin Nokian Palloseuran vieraana

Ylöjärven Ilves tasasi pisteet Nokian Palloseuran vieraana maalein 6–6. Neljästä kakkosdivisioona ottelusta YIlveksellä on nyt kasassa kolme voittoa ja yksi tasapeli.

Ensimmäinen puoliaika käynnistyi Yilveksen osalta pirteästi, vaikka avausmaalia saatiin odottaakin aina seitsemännelle minuutille asti.
YIlveksen uusin vahvistus Amin Chouaib purjehti näyttävästi Nopspuolustuksen läpi vieden vieraat johtoon.
Vain minuutti ehti kulua edellisestä, kun sama mies alusti Toni Toijalan laukoman 0–2 maalin.
Ottelu oli täysin Yilveksen hallussa kunnes Nops katkaisi punapaitojen poikkisyötön karaten läpiajoon. Muutama sekunti poikkisyötöstä peli oli jälleen uusi.
Tunteet kävivät kuumina koko ottelun läpi. Roope Kostiainen kerkesi viemään YIlveksen jälleen kahden maalin johtoon, ennen kuin Eemeli Vilpponen jyräsi tiensä koko Nopsin kentällisen läpi maalille.
Hän jätti matkalle makaamaan useita nokialaisia, mutta rynnistys jäi tällä kertaa ilman palkintoa. Nopsin rynnistys sen sijaan palkittiin, kun he iskivät kolme maalia lyhyen ajan sisään.
Juuri ennen puoliaikasummeria Kostiainen kerkesi vielä tasaamaan taukolukemat sopuisesti 4–4 tulokseksi.
Toinen puoliaika alkoi Nops- voittoisesti, kun pystypainia ottelun läpi YIlves puolustajien kanssa tahkonnut jättiläismäinen Ilkka Korvanen runnoi toisen kahdesta osumastaan. Alkukauden kaikkia pelejään dominoinut Yilves oli uuden tilanteen edessä.
Hädässä pelimies tunnetaan sanonnan oikeaksi osoitti hattutempullaan pelin jälleen tasoihin tuonut Roope Kostiainen.
Kovassa pelissä virhesaldot täyttyivät molemmilla joukkueilla tappiin asti.
Kuudennesta virheestä vastustaja pääsee laukomaan kymmenen metrin rangaistuspotkupisteeltä, ensimmäisenä kohtalokkaan kuudennen virheen teki YIlves.
Nops kampesi kymmenestä metristä itsensä johtoon.
Ottelun lopussa Yilves pääsi laukomaan samaiselta pisteeltä. Ottelussa poliisin roolin itselleen Toni Toijala laukoi vieraat varmasti tasoihin tolpan kautta.
Aivan viimeisellä minuutilla YIlveksen valmentaja Tero Nieminen lähti hakemaan voittoa vielä ilman maalivahtia pelaten.
Lentävällä maalivahdilla peli ei tuottanut kuitenkaan tulosta, ja pisteet jaettiin tällä kertaa sopuisasti maalein 6-6.