Koskinen palaa keskustajohtoon

Kunnallispoliitikko Riitta Koskinen valittiin tauon jälkeen takaisin keskustan kunnallisjärjestön johtopallille.

Riitta Koskinen istuu keskustan kunnallisjärjestön puheenjohtajapallille vuodenvaihteessa. (Arkistokuva)

Ylöjärven keskusta poimi maanantaisessa syyskokouksessaan nykyisen puheenjohtajansa Elina Siepin jatkajaksi kaupunginvaltuutettu Riitta Koskisen. Sieppi jatkaa tehtävässä vuoden loppuun.

Sieppi jättää tehtävän perhesyihin vedoten. Aiemmin kaksi kautta kunnallisjärjestön luotsina toiminut Koskinen tarjoutui tehtävään, koska hänellä on monia vastuita, kuten vuosina 2015–2016 keskustan Pirkanmaan piirin puheenjohtajan tehtävää, hoitaneena kokemusta. Se tulee näinä aikoina tarpeeseen.

– Tulossa on työntäyteinen toimintavuosi. Ensi vuonna käydään tai valmistellaan viisiä vaaleja. Minulla on kokemusta vaaliasioista, tuleva luotsi sanoo viitaten presidentin-, maakunta- ja seurakuntavaalien sekä myöhempien eduskunta- ja europarlamenttivaalien kampanjointiin.

Lisäksi Koskisen perhetilanne salli tehtävään ryhtymisen, ja tauko puheenjohtajatehtävistä on antanut uutta virtaa.

– Ajattelin, että yhdistyksemme tarvitsee raikkaita ajatuksia ja uusia näkökulmia. Välillä olen vetäytynyt kauemmas ja katsonut toimintaamme uusin silmin, ja nyt tulen taas lähelle.

Kokouksessa keskusteltiin useasta nimestä, mutta lopulta päädyttiin esittämään tehtävään Koskista yksimielisesti ilman äänestystä.

Koskinen lupaa kunnallisjärjestöltä entistä näkyvämpää roolia.

– Mielestäni meidän politiikkamme pitää olla rohkeampaa.

Yksi kommentti

  1. Esko Erkkilä

    Parhaimmat onnittelut Riitta – toivottavasti saamme Ylöjärveltä runsaasti talkoolaisia Keskustorin vaalimökille presidentinvaalien molemmilla kierroksilla ja sitten maakuntavaaleissa!

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?