Saloset voitokkaita cupissa

Ylöjärven Shotokanin karatekat Miska Salonen ja Miikka Salonen Suomi Cupin sarjavoittoihin Porissa järjestetyssä Karhukaratessa.
karate, miska salonen

Miska Salonen (kesk.) voitti alle 18-vuotiaiden alle 68-kiloisten sarjan ennen toiseksi tullutta Eetu Tuovista ja kolmanneksi sijoittunutta Rasmus Kiiskistä. (Kuva: Teea Salonen)

Karhukarate oli Suomi Cupin viides ja viimeinen osakilpailu. Miska Salonen voitti alle 18-vuotiaiden Suomi Cupin. Miikka Salonen ylsi jaetulle ykkössijalle alle 16-vuotiaiden sarjassa.
Kilpailut aloitti alle 12-vuotiaisen alempien vyöarvojen katasarja. Tähän sarjaan ylöjärveläisistä osallistuivat Luukas Nummela, Lauri Heinonen ja Veeti Luoma.
Nummela ja Heinonen tippuivat heti ensimmäisellä kierroksella, ja kun keräilyitä ei käyty niin poikien ottelut jäivät yhteen kamppailuun.
Luoma puolestaan meni suoraan toiselle kierrokselle. Hän sai ensimmäisessä ottelussa vastaansa Porin Kasper Kaunismäen. Luoma voitti ottelun 2–1. Finaalissa ylöjärveläinen kohtasi Kuopion Tuomas Rekolan. Luoma voitti kullan lipuin 2–1.
Kumitessa eli ottelussa Nummela, Heinonen ja Luoma hakivat tärkeää kokemusta alle 12-vuotiaiden sarjasta.
Miikka Salonen otteli alle 16-vuotiaiden yli 63-kiloisten sarjassa. Ensimmäisenä Salonen sai vastaansa Lohjan Miikka kulmalan. Salonen vei ottelun pistein 4–1. Seuraavaksi Salonen kohtasi Porin Servo Kouichin. Tämän Salonen voitti 8–0. Finaalissa Salonen sai vastaansa Sporkarate.fi:n tutun Johannes Korpelan. Tiukka ottelu päättyi 3–3. Korpela vei kamppailun ensimmäisen pisteen edun turvin.
Nuutti Vuori ja Miska Salonen ottelivat alle 18-vuotiainen alle 68-kiloisten sarjassa.
Sarja käytiin poolina, jossa kaikki kilpailijat ottelivat toisiaan vastaan. Salonen voitti kaikki ottelunsa. Ensimmäisen 9–1, toisen 4–1 ja kolmannen 5–0. Vuori sai sarjasta arvokasta kokemusta.