Henkilöauto törmäsi pyöräilijään Vuorentaustassa

Poliisi, rikokset, kyltti

Onkohan pimeys ollut osasyyllinen osaan näistä tapauksista?

Henkilöauto osui pyöräilijään viime viikon tiistaina puoli yhdeksän aikaan aamulla Mastontien ja Pohjolantien risteyksessä. Pyöräilijä kaatui maahan, loukkasi lantionsa ja vietiin tarkastukseen terveyskeskukseen. Onnettomuus sattui, kun henkilöauto kulki Pohjolantietä Mastontien risteykseen, eikä huomannut oikealta lähestynyttä pyöräilijää, joka ajoi Mastontien vieressä kulkevaa pyörätietä Soppeenmäen suunnasta. Autoilijaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta. Hän tuli kärkikolmion takaa, ja paikalla oli myös polkupyöräilijöistä varoittava kyltti.

Samana päivänä kello 16.45 ylöjärveläinen mieskuski ajoi toisen ylöjärveläisen mieskuskin henkilöauton perään Vaasantien ja Kumitien risteyksessä. Molemmat autot vaurioituivat. Edellä ajanut 1970-luvulla syntynyt mies valitteli niskaansa. Perässä ajanut oli loukannut puolestaan polvensa. Perässä ajanutta epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lauantaina poliisi otti kiinni törkeästä rattijuopumuksesta epäillyn 1960-luvulla syntyneen miehen Viljakkalan keskustassa kello 19.50. Tieltä ojaan ajanut mies puhalsi paikan päällä 1.7 promillen lukeman.

Saman päivän aamuna kello 7.48 Poikeluksentiellä ajettiin hirvikolari. Poikkeluksen kylän kohdalla autoon törmännyt hirvi pakeni takaisin metsään,  mistä ilmoitettiin riistayhdyshenkilölle. Ajoneuvo vaurioitui törmäyksessä.

Perjantaiaamuna kahdeksan aikaan koettiin jälleen kahden henkilöauton kolari, mutta tällä kertaa Uusi-Kuruntien ja Hallitien risteyksen kohdalla Elovainion alueella. Mieskuski ajoi Hallitietä kohti Uusi-Kuruntietä, ei huomannut stop-merkkiä ja törmäsi autoon, joka ajoi Uusi-Kuruntietä Nokian suunnasta kohti Kurua. Ajoneuvot vaurioituivat, mutta törmäyksestä ei seurannut henkilövahinkoja.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>