Valtuusto osoitti toimintakykynsä

Ylöjärven kaupunginvaltuusto sai nuijittua ensi vuoden talousarvion onnellisesti maaliin. Tosin ihan kaikki valtuutetut eivät tainneet hyppiä riemusta talousarvion jokaisen sivun kohdalla, mutta uskon, että suurimmalta osin valtuutetut ovat erittäin tyytyväisiä isoon kuvaan ja valittuun suuntaan.
Valtuuston monituntinen kokous tarjosi mielenkiintoisia keskusteluja, mutta kokonaisuudessaan debatti jäi kuitenkin hieman vaisuksi. Ehkä taustalla lautakunnissa ja kaupungintalon käytävillä oli käyty keskusteluja jo niin pitkään ja hartaasti, ettei virtaa riittänyt enää kunnolla itse valtuuston kokoukseen.
Näkemyserojen aiheet olivat kaikilla tiedossa jo etukäteen. Perusopetukseen yritettiin saada lisäresursseja vihreiden johdolla. Perussuomalaiset olisivat puolestaan halunneet evätä Vanhan Räikän kunnostukseen osoitetut rahat ainakin ennen kuntokartoituksen tekemistä.
Parasta oli huomata, että Ylöjärvellä on erittäin toimintakykyinen valtuusto, jonka valtuutetut ovat tehneet taustatyönsä kunnolla. Asiantuntijuutta riitti eikä talousarviokokouksessa kuultu juurikaan musta tuntuu -puheita.
Tästä valtuuston on hyvä jatkaa, sillä tärkeitä asioita riittää päätettäväksi jatkossakin.

Ylöjärven Uutiset on viime viikkoina julkaissut numeroissaan useita teemasivuja, joista se on vastannut täysin itsenäisesti. Tällä viikolla lehdessä nähdään uusi aluevaltaus, kun suomalaiset paikallislehdet ovat yhdistäneet voimansa.
Tämän viikon teemamme on Omasta maasta. Teeman toteuttamisessa mukana ovat Suomen Paikallismediat Oy, Sanomalehtien Liiton paikallislehdet, Paikallislehtien Päätoimittajayhdistys ry sekä Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK.
Kyseessä on sadan suomalaisen tilattavan paikallislehden yhteinen maa- ja metsätalousliite, joka tavoittaa lähes kaksi miljoonaa lukijaa.
Teemaliitteen ohella paikallislehdet – myös Ylöjärven Uutiset – ovat jalkauttaneet toimittajansa ja myyjänsä saman aiheen ympärille. Niinpä lukijoille on tarjolla Omasta maasta -teemasta myös ainutlaatuista paikallista sisältöä.
Kerromme tässä lehdessä omien toimittajiemme jutuissa, miten maatila on koneiden valtakuntaa, miten satovahinkoja paikataan, mikä on tulevaisuuden kasvi ja mitä klapikauppiaan täytyy sietää.
Ja vaikka lehdessä on jokin teema, se ei tarkoita sitä, etteikö sivuilla käsiteltäisi myös niitä muita viikon tärkeimpiä ja mielenkiintoisimpia aiheita.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>