Mopoauto väisti möykkyä ja ajoi pellolle

Poliisi, rikokset, kyltti

Huonolla säällä oli osuutta mopoauton ulosajoon.

Mopoautolle kävi viime lauantaina köpelösti Mikkolantiellä.

2000-luvulla syntynyt naiskuski ajoi mopoautolla lauantaiyönä kello 01.20 Tampereen suunnasta kohti Soppeenmäkeä, kun hän huomasi tiellä lumimöykyn ja väisti sitä. Tämän jälkeen mopoauto lähti heittelehtimään ja suistui lopulta ojan kautta tien oikealle puolelle ja pellolle.

Ambulanssihenkilökunta tuli paikalle tarkistamaan kuskin ja tämän kyydissä olleen matkustajan kunnon, mutta ei löytäneet heiltä isompia vammoja.

Orivedeltä kotoisin olevaa kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Keli oli tapahtumahetkellä huono. Taivaalta satoi räntää ja maassa oli mustaa jäätä.

Torstaina Ylöjärvellä jäi kiinni 1940-luvulla syntynyt rattijuoppo. Mieskuski ajoi Kirkonseudulla pitkin Kuruntietä kello 13.24, kun poliisipartio pysäytti hänet. Kuljettaja puhalsi noin promillen lukeman ja joutui ajokieltoon. Miehestä oli tehty ilmoitus hätäkeskukseen.

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>