Karatekat vahvoja Kirkkonummella

Ylöjärveläiskaratekat suoriutuivat erinomaisesti Kirkkonummen Karate Openissa viime viikonloppuna.
karate

Ylöjärven Shotokanin Miska Salonen (kesk.) nappasi kultaa ja Nuutti Vuori hopeaa (Kuva: Teea Salonen).

Miska Salonen ja Nuutti Vuori ottelivat alle 18-vuotiaidein alle 68-kiloisten sarjassa, jossa Salonen meni suoraan toiselle kierrokselle.

Vuori otteli ensimmäisen ottelun Espoon Cedric Collianderia vastaan. Vuori voitti väännön 8–0. Toisella kierroksella Vuorta vastaan tuli Sipoon Tom von Schanz, joka taipui ylöjärveläiselle niin ikään 8–0. Salonen kaatoi matkalla finaaliin puolestaan espoolaisen Touko Teittisen 9–0. Loppuottelussa Salonen löi seuratoverinsa Vuoren 8–0.

Miikka Salonen voitti puolestaan alle 16-vuotiaiden yli 65-kiloisten ottelusarjan. Salonen voitti ensimmäisellä kierroksella Mäntsälän Sisu Ågrenin 8–0. Finaalissa Salosta vastaan asettui Sportkaraten Johannes Korpela. Salonen otti sarjavoiton tiukan ottelun päätteeksi pistein 3–1.

Luukas Nummela otteli alle 12-vuotiaiden raskaassa sarjassa. Ensimmäisen ottelun Nummela voitti Mäntsälän Karaten Santeri Saimia vastaan. Finaalissa Nummela kärsi tappion Porin Sami Järvenpäälle.

Alle 12-vuotiaiden liikesarjassa olivat mukana Luukas Nummela, Lauri Heinonen ja Veeti Luoma. Heinonen pääsi suoraan toiselle kierrokselle, mutta Luoma ja Nummela karsiutuivat ensimmäisellä kierroksella. Heinonen hävisi semifinaalissa Lohjan Aapo Lindgreenille. Heinonen nappasi kuitenkin pronssia.

Veeti Luoma ja Lauri Heinonen osallistuivat myös alle 12-vuotiaiden kevyen painoluokan otteluun.

Kirkkonummen kisat olivat Suomen cupin neljäs osakilpailu. Seuraava osakilpailu järjestetään Porissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?