Lehtokurpantiellä asuntomurto ja marketista vietiin kengät

Poliisi, rikokset, kyltti

Asuntomurto, näpistys, pylvääseen ajo, hirvikolari… Kaikkea tällaista sattui Ylöjärvellä viikon mittaan.

Hätäkeskukseen tuli sunnuntai-iltana ilmoitus, jonka mukaan Ylöjärvellä Lehtokurpantiellä sijaitsevaan omakotitaloon oli murtauduttu.

Talon asukas oli ollut kotoaan pois lauantaipäivästä sunnuntai-iltaan. Asuntoon oli sillä välin murtauduttu, paikkoja pengottu, kaappeja availtu ja omaisuutta anastettu. Tapahtunutta tutkitaan törkeänä varkautena.

Ylöjärven Elovainiolla sijaitsevassa marketissa jäi kiinni sunnuntaina 1980-luvulla syntynyt nainen näpistelystä klo 17.50. Anastuksen kohteena oli erilaisia tekstiilejä ja jalkineet, joiden yhteisarvo oli yli sata euroa.

Samaisena päivänä jäi kiinni myös rattijuoppo Mastontiellä yhden jälkeen yöllä.

Vuonna 1970 syntynyt paikkakuntalainen mies puhalsi alle promillen lukeman ja sai väliaikaisen ajokiellon.

Miehestä oli tehty ilmoitus hätäkeskukseen, kun tämä oli lähtenyt ajamaan päihtyneenä. Poliisipartio tavoitti miehen Ylöjärven Soppeenmäessä.

Viime viikon torstaina ajettiin hirvikolari hieman yhden jälkeen yöllä Kurussa, kaksi kilometriä Virtain rajasta Virtaintiellä.

Kuski oli ajanut Virtain suunnasta kohti Ylöjärveä, kun hirvi oli rymistellyt metsästä, törmännyt autoon ja kierinyt tulilasin kautta takaisin metsään auton oikealla puolelle. Metsään kadonneesta hirvestä tehtiin ilmoitus riistayhdyshenkilölle.

Torstaina myös ajettiin päin valotolppaa Kaurasmäessä Kuruntien ja Viljakkalantien kiertoliittymässä kello 20.04. Valotolppaa päin ajanut mies tuli Kurusta ja oli matkalla kauppaan.

45-vuotiasta miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi törkeästä rattijuopumuksesta. Puhalluskokeen tulos oli noin kaksi ja puoli promillea. Mies vietiin verikokeisiin ja määrättiin ajokieltoon. Henkilövahinkoja ei syntynyt, mutta henkilöauto vaurioitui etukulmastaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?