Ylöjärvelläkin on udeltu pankkitunnuksia puhelimitse

Poliisi, rikokset, kyltti

Ylöjärvellä on paitsi udeltu tietoja myös viety renkaita ja veneitä.

Ylöjärvellä on yritetty urkkia tilitietoja ja pankkitunnuksia puhelimitse edelleen. Viimeksi tällaista tapahtui kuluneen viikon aikana.

Tapauksia on ollut pitkin Pirkanmaata jo muutaman kuukauden ajan.

Tekotapoja on useita, mutta useimmiten utelu tapahtuu puhelimessa niin, että soittaja kysyy poliisiksi tekeytyen puhelun vastaanottajalta tämän tilitietoja, käyttäjätunnuksia tai verkkopankkitunnuksia.

Poliisi muistuttaa, ettei oikea poliisi kysy koskaan puhelimitse tämäntyyppisiä tietoja.

Pitkäsuontieltä vietiin torstain ja perjantain välisenä yönä kotipihan autokatoksesta autonrenkaat.

Poliisin mukaan Ylöjärvellä ja lähikunnissa on ollut jo pitkän aikaa runsaasti autonrengasvarkauksia, mistä syystä renkaita kannattaisi säilyttää lukituissa tiloissa.

Poliisin mukaan auton omistajilla on paljon kalliita, parin tonninkin arvoisia erikoisrenkaita, joista varas saa eteenpäin myydessään tosin vain parisen sataa euroa.

Nytkin poliisilla on hallussaan yhdet varastetut renkaat, joiden alkuperää se ei tiedä.

Viime viikon tiistain ja keskiviikon välisenä aikana vietiin Kurunlahdelta Hoppasjoen venepaikalta soutuvene Lami 535. Poliisin mukaan myös venevarkauksia on sattunut paljon.

Viime viikon torstaina poliisi pidätti törkeästä rattijuopumuksesta epäillyn henkilön, joka ajoi lähes kahden promillen humalassa Mutalassa. Yli 50-vuotias mies jäi kiinni iltapäivällä Uusi-Kuruntiellä.

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>