Onnistunut messureissu

Ylöjärveläisyritysten edustajat olivat erittäin tyytyväisiä Alihankintamessujen antiin messujen viime hetkillä. Tiistaista torstaihin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetyillä messuilla vieraili 17 684 kävijää.

ST-Koneistuksen Jorma Väisänen myhäili tyytyväisenä messujen loppuhetkillä.

Ylöjärven yhteisellä messuosastolla oli tällä kertaa esillä kahdeksan ylöjärveläisyritystä.
– Asiakkaat tietävät jo vuosien kokemuksesta, mistä meidät löytää. Tavoite on olla esillä ja juonessa mukana, hydrauliikkalohko- ja komponenttitoimittaja ST-Koneistuksen Jorma Väisänen sanoi.
ST-Koneistus oli messuilla kertomassa uusista satsauksistaan. Tänä vuonna yritys on investoinut muutamaan uuteen koneeseen, joista tuorein hankittiin vasta äskettäin.
– Vuosi on mennyt hyvin. Olemme noin 35 prosenttia paremmassa vauhdissa kuin viime vuonna, Väisänen kertoi.
Metallityöliike Juholat Oy:n Jaro Juhola kertoi huomanneensa, että Alihankintamessuilla oli nyt enemmän väkeä kuin jokunen vuosi sitten.
– Olemme saaneet asiakaskontakteja, mikä on tietysti se tärkein asia.
Ylöjärveläisyrityksen vuosi on sujunut hyvin.
– Ehkä vähän paremmin on mennyt kuin viime vuonna. Kyllä sen huomaa, että taloustilanteessa on pientä nousua, Juhola totesi.

Jouka Oy:n varatoimitusjohtaja Teemu Vastamäki esitteli venttiiliratkaisuja.messuvieraille

Venttiilinvalmistaja Jouka Oy:n varatoimitusjohtaja Teemu Vastamäen mukaan messut vastasivat odotuksia.
– Olemme napsineet kontakteja asiakkaisiin. Ne toivottavasti poikivat jotakin, vaikka kotitöitä niiden osalta onkin vielä edessä.
Jouka esitteli messuilla erilaisia applikaatioita laajasta valikoimastaan.
Vastamäki on tyytyväinen, että yrityksellä on riittänyt töitä.
– Venttiilibisnes on vähän syklistä, mutta onneksi heilahtelut eivät ole kovin isoja.
Ylöjärven messuosaston taustalla oleva Ylöjärven Yrityspalvelun toimitusjohtaja Timo Isolähteenmäki kertoi huomanneensa, että alihankinta-alan yrityksillä on selviä kasvunäkymiä.
– Monella yrityksellä on itse asiassa kovia rekrytointitarpeita. En muista aiemmin nähneeni täällä messusosastoilla rekrytointi-ilmoituksia. Se kertoo siitä, että talouden suhdanne on positiivinen, Isolähteenmäki sanoi.

Jaro Juhola kertoi Metallityöliike Juholat Oy:n asioista messuvieraille.

Hänen mukaansa Ylöjärven osastolla olleet yritykset ovat kertoneet olleensa tyytyväisiä messujen antiin.
– Ylöjärvellä on pitkät perinteet näillä messuilla. Tämä meidän osasto on monelle jo kovin tuttu. Osastollemme olisi ollut muitakin tulijoita kuin nämä kahdeksan täällä olevaa yritystä.
Ylöjärven messuosastolla esittäytyivät edellä mainittujen yritysten lisäksi sisälogistiikkayritys Intolog Oy, koneistamo Milltamo Oy, suojia ja sovelluksia komposiiteista valmistava FY-Composites Oy, metalliteollisuusyritys Tampereen Konepajat Oy, verkostorakentamisyritys Vesihuolto Pro Oy sekä Muovityöstö Kivelä Oy.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?