Luvassa raikas puheenjohtajakisa

Ylöjärven Yrittäjät valitsee vajaan kahden viikon kuluttua yhdistykselle uuden puheenjohtajan. Ehdolla on toistaiseksi kolme vahvaa naista, joista jokainen sopii omalla tavallaan erinomaisesti puheenjohtajan pestiin.
Itse asiassa puheenjohtajan valintaprosessista tuli harvinaisen mielenkiintoinen mittelö, kun istuva puheenjohtaja Anne Juhola sai haastajikseen Ravintola Keitaasta ja Anmin Juhlapalveluista tutun Anu Meurosen sekä kaupunginvaltuutettunakin istuvan Katakoski Oy:n yrittäjän Katariina Sorvannon.
Puheenjohtajan valintatulos ei todellakaan ole selvä ennen kuin siitä Ylöjärven Yrittäjien syyskokouksessa päätetään. Ehdokkaat ovat tasaväkisiä ja jokaiselle löytyy varmasti tukijoita. Nyt on kyse siitä, kuka nähdään sopivimpana johtamaan erittäin aktiivista yrittäjäyhdistystä.
Ylöjärven Yrittäjät ry tarvitsee vahvan ja eteenpäin katsovan johtajan, joka tuo mukanaan uusiakin ajatuksia yhdistyksen toimintaan. Yrittäjäyhdistyksenkin on katsottava jatkuvasti eteenpäin ja uusiuduttava ajan vaatimusten mukaisesti.
Ja seuraavien päivien aikana on mielenkiintoista seurata ilmaantuuko kisaan vielä musta hevonen? Se toisi lisää väriä kokoukseen.

Viime viikko oli todellinen 60-vuotiaiden järjestöjen juhlaviikko, kun Ylöjärvellä pidettiin kolmet isot synttärijuhlat.
Kurun Yrittäjät ry juhli 60-vuotista taivaltaan Kurun Seuratalolla. Ylöjärven Taksiautoilijat ry vietti omia 60-vuotiskekkereitään Koivupuiston kurssikeskuksessa.
Ylöjärvellä kunnioitettiin myös 60-vuotiasta Suomen Sotaveteraaniliittoa, kun Ylöjärven Sotaveteraanit ry ja muut paikalliset maanpuolustusjärjestöt laskivat seppeleen sankarihaudalle Ylöjärven hautausmaalla. Myös kahvitilaisuus seurakuntakeskuksessa oli juhlava.
Jokaista juhlaa oli todistamassa Ylöjärven Uutisten toimittaja. Lehti haluaa olla mukana kertomassa siitä, mitä juhlitaan ja mitä on saavutettu.
Jokainen näistä tahoista oli juhlansa ansainnut. Toivottavasti juhlia jaksetaan järjestää jatkossakin, oli kyseessä sitten iso järjestö tai pieni yhdistys.
Juhlat kertovat siitä, että yhdistys on saanut aikaiseksi jotakin merkittävää omalla paikkakunnallaan. Juhlissa on myös hyvä muistaa ihmisiä, jotka ovat pyyteettömällä työllään ansainneet tunnustuksen.
Ylöjärven Uutiset onnittelee kaikkia nyt juhlansa ansainneita ja jää odottamaan uusia juhlia.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>