Vauvat pääosassa seuraavassa lehdessä – lähetä kuva vauvastasi!

Hei ylöjärveläiset isät ja äidit!

Ensi viikon Ylöjärven Uutiset on vauvojen asialla. Osa lehdestä on omistettu vauvoille, koska Suomi viettää kaikkien aikojen ensimmäistä kansallista Vauvan päivää 29. syyskuuta.

Lähettäkää kuva omasta pienokaisestanne ensi maanantaihin (25.9.) kello 12 mennessä osoitteeseen toimitus@ylojarvenuutiset.fi. Julkaisemme lehdessä kuvia ylöjärveläisvauvoista. Liitä mukaan vauvan vanhempien nimet sekä vauvan nimi, jos hänellä sellainen jo on.

Kommentit (2)

  1. Kyllästynyt lehteen

    Tämä lehti se vaan jaksaa vauvoista jauhaa. Kertaakaan en ole nähnyt artikkelia lapsettomuudesta, en edes lapsettomien lauantaita edeltävänä viikkona. Äitienpäivästä kyllä oli monta sivua juttua. Loppuu seuraavasta jaksosta tämän lehden tilaus.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?