Trendy Kidsistä löytyy lapsille vaatteita, kenkiä ja leluja

Uusi kirpputori Mastontielle

Soppeenmäkeen Mastontielle on avautunut uusi lastenvaatteita ja -tarvikkeita myyvä kirpputori. Kun samalla paikalla aiemmin toiminut kirpputori sulki ovensa, asiakkaat toivoivat jatkoa niin paljon, että Sari Siitonen ja Marjo Keskinen perustivat uuden kirpputorin.
lastenvaatekirppis, trendy kids

Leni Jokela on iloinen siitä, että tutulla paikalla on taas kirpputori, sillä hän käy lastenvaatekirppiksellä usein.

Trendy Kids -kirpputorilla käy varsinainen kuhina yhdentoista aikaan aamupäivällä. Myyntipöytiä kiertää ainakin 15 naista, joista osalla on mukanaan lapsia.

Yksi asiakkaista on Leni Jokela, joka kertoo käyvänsä kirpputorilla viikoittain.

– Tosi hyvä, että tähän tuli taas kirpputori. Minä sekä myyn että ostan paljon, hän sanoo.

Sillä aikaa, kun Jokela etsii ostettavaa, hänen yksi- ja kolmevuotiaat poikansa Otso ja Leo leikkivät myymälän yhteyteen sijoitetussa leikkinurkkauksessa.

Paikan yrittäjät Sari Siitonen ja Marjo Keskinen vahvistavat, että uudella kirpputorilla on riittänyt asiakkaita. Itsepalvelukirpputorilla ei näy tyhjiä pöytiä, ja yrittäjien on pitänyt seistä kassalla lähes koko ajan.

Asiakkaiden pyynnöstä

Jos paikan nimi eli Trendy Kids kuulostaa tutulta, se johtuu siitä, että samanniminen lastenvaatemyymälä toimi ensin Ylöjärvellä ja sittemmin Lielahtikeskuksessa.

Yrittäjäkaksikko lopetti seitsemän vuotta toimineen yrityksensä heinäkuun lopussa ja ajatteli laittaa pillit pussiin ensin kokonaan.

Kun sitten Mastontiellä toiminut lastenvaatekirppis kuitenkin lopetti toimintansa ja sen asiakkaat harmittelivat asiaa Facebookissa, Siitonen ja Keskinen päättivät tarttua puikkoihin.

Niin syntyi uusi Trendy Kids – tällä kertaa kirpputoriksi.

Kirpputorityö on tuntunut yrittäjistä hyvältä ja rennolta tavalta tehdä myyntityötä.

Kotikirppu hakee

Trendy Kidsillä on käytössään valtakunnallinen nettihakupalvelu Kotikirppu, jota käyttää kaksi muutakin lastenvaatekirppistä Pirkanmaalla.

Kotikirpun avulla voi etsiä, onko jollakin kirpputorilla myynnissä esimerkiksi jonkin tietynmerkkinen haalari.

Kerran Trendy Kidsin yrittäjät todistivat jo sellaistakin tapahtumaa, että kaksi ostajaa halusi varata saman haalarin. Varaaminen ei kuitenkaan kirpputorilla onnistu, joten nopeampi ostaja voitti kisan.

Äitejä ja mummuja

Trendy Kidsissä käy ostajina etenkin äitejä, mutta myös paljon isoäitejä. Isoäidit  hankkivat usein leluja ja vaatteita, joita lapsenlapset voivat käyttää mummulassa.

Trendy Kidsissä myydään näiden lisäksi  myös muun muassa ulkovaatteita, harrastusvälineitä ja jalkineita. Ja vaikka kirpputoreilta löytyy usein parhaiten vauvojen ja pienten lasten vaatteita, Trendy Kidsissä on myös niin kutsuttuja teinipöytiä, joista löytyy 140-senttisten ja sitä pidempien lasten vaatteita.

Koululuokat ja harrastusseurat voivat varata kirpputoripöytiä erikoishintaan.

 

 

 

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?