YIlvekselle tyly tappio Salossa

Salon Palloilijat antoi Ylöjärven Ilvekselle näytteen siitä, miten A-nuorten Ykkösessä pelataan.

Niko Vuori (kesk.) onnistui viimeistelemään YIlveksen ainoan maalin SalPaa vastaan. Taustalla joukkuekaverit Miro Auvinen ja Aleksi Anttila. (Kuva: Virpi Ukonmäki)

Tasaisesti peliä hallinnut kotijoukkue oli pelin jokaisella osa-alueella parempi kuin vierailija. Ylöjärven Ilveksen A-pojat poistuivat kotimatkalle 6–1-tappio niskassaan.
Pienoista lopun kahden maalin nitkahdusta lukuunottamatta numerot tekevät oikeastaan oikeutta pelin kululle.
– Jos viime kotiottelussa emme oikein onnistuneet asennepuolelta emmekä pelillisesti, tänään ei voi sanoa samaa, valmentaja Esa Järnvall kehaisee.
– Tappion pitää aina hiukan harmittaa, mutta peli oli jo meidän näköistä. Vastustaja oli vaan kotonaan todella vahva. He onnistuivat erittäin hyvin, Järnvall lisää.
Salon Palloilijat kierrätti palloa koko pelin ajan mallikkaasti. Salolaiset olivat vahvoja ilmassa ja kaksinkamppailuissa sekä teknisessä yksilöosaamisessa.
Taktisessa osaamisessa huomasi, että joukkue on tottunut Ykkösen tempoon ja vaatimuksiin. Joukkue oli lisäksi erittäin tasainen.
Onnistumisia oli toki YIlveksenkin joukoissa. Kruununa lopun kavennus, joka rakennettiin mallikkaasti. Niko Vuori pääsi pystysyötöllä nokikkain maalivahdin kanssa ja viimeisteli osuman tarkalla ohituksella.
Kokemus Ykkösen tasosta on mahtava piristysruiske ylöjärveläiselle jalkapallolle. Jokaisesta pelistä jää käteen kokemusta, josta voi ammentaa osaamista.
YIlveksellä on runsaasti eväitä oman pelin tason nostoon, kunhan joukkue on tottunut uuteen tempoon. Jos YIlves jatkaa kasvuaan tätä tahtia, nähdään loppukauden peleissä myös aikaisia maaleja.
Seuraavaa YIlveksen A-nuorten kotiottelua pääsee jännittämään Soppeenharjun keinonurmella ensi sunnuntaina 20. elokuuta kello 14. Ylöjärveläisten vastustajaksi saapuu Pallo-Iirot Raumalta.

Myös naisille tappio

Ylöjärven Ilveksen naisten edustusjoukkue kärsi jo kauden kymmenennen tappionsa Kakkosessa.
Vain yhden ottelun kuluvalla kaudella voittanut ylöjärveläisryhmä taipui tällä kertaa kotonaan FC Nokialle maalein 0–2.
Vieraiden Ella Lehtonen iski avausmaalin jo kamppailun toisella minuutilla. Nokialaisten toisesta osumasta vastasi Pinja Aaltonen 25. minuutilla.
YIlveksellä on jäljellä vielä kuusi kamppailua, joista se tarvitsee kipeästi pisteitä. Lauantaina YIlves kohtaa vieraissa Turun Weikkojen kakkosjoukkueen.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>