Toimittajan on osattava heittäytyä

Tämän lehden sivuilla 24 ja 25 esitellään Kuulaaksoa eli uusittua Julkujärven frisbeegolfrataa.
Kyseessä on jo kolmas aukeaman kokoinen juttu, joka jatkaa toimittajiemme Iiria Lehtisen ja Vilma Kauran lanseeraamaa juttusarjaa. Hienossa juttusarjassa Iiria ja Vilma ovat heittäytyneet testaamaan ylöjärveläisiä vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuuksia.
Ensimmäisessä jutussa testattiin Ylöjärven Keilahallin taakse noussutta pienoisgolfrataa ja sen oheispalveluja.
Toisessa jutussa toimittajamme hyppäsivät sup-lautojen selkään Wake Valleyssa eli Ylisellä sijaitsevassa vesilautailuparkissa.
Eikä juttusarja jää tähän. Iiria ja Vilma saatetaan seuraavaksi nähdä vaikkapa motocrosspyörien selässä tai roikkumassa kiipeilyseinällä.
Juttuja tehdessään toimittajamme ovat paitsi halunneet itse kokeilla jokaista lajia myös arvioineet näiden liikunta- ja ajanviettopalvelujen laatua. Plussia ja miinuksia on annettu toimittajien omien kokemusten perusteella. Näiden arvioiden mukaan Ylöjärvellä on todella laadukasta palvelutarjontaa liikuntasektorilla.
Lukijoille on tietenkin tarjottu myös juttusarjaan liittyviä videoita Digilä-palvelussamme. Liikkuvaa kuvaa on tulossa nähtäville varmasti lisää.
Olemme saaneet juttusarjasta runsaasti positiivista palautetta. Juttusarja on esimerkki siitä, minkälaista sisältöä ihmiset haluavat tänä päivänä lukea ja nähdä.
Toimittajien on osattava heittäytyä ja oltava koekaniineina kaupunkilaisten puolesta. Kun kokemuksista vieläpä kerrotaan paikallislehdessä humoristiseen sävyyn (mikä ei ole ihme Iirian ja Vilman sielunelämää tuntien), niin jutut todellakin uppoavat lukijakuntaan.
Paikallisen sanomalehden on tänä päivänä kyettävä seuraamaan ajan virtaa ja reagoitava sen vaatimusten mukaisesti. Ylöjärven Uutiset on aina ollut uudistumiskykyinen, ja lehti pyrkii siihen jatkossa entistä enemmän.
Pyrimme hetki hetkeltä raikastamaan lehden sisältöä ja löytämään uusia näkökulmia juttujen kirjottamiseen ja kuvaamiseen.
Iiria ja Vilma ovat taas valmiina syöksymään seuraavan aiheen kimppuun.
Jos sinulla on idea siitä, mitä nämä kirkassilmäiset toimittajamme voisivat seuraavaksi testata, ota yhteys toimitukseemme.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>