Huumekuski pyllähti nurin, ja mies pöllikaupasta kuulokkeet

Huumekuskeja tuntuu jäävän harva se viikko kiinni Ylöjärvellä. Yksi heistä jäi poliisin haaviin maanantaina Kuruntiellä, seurakuntakeskuksen kohdalla kello 17.40.
Poliisi, rikokset, kyltti

Hieman yli 20-vuotias mieskuski oli kaatunut moottoripyörällä paikalle, jossa oli vilkas liikenne ja jalankulkijoita.

Mies oli sekavan oloinen, ja poliisin tekemä huumepikatesti osoitti positiivista tulosta. Turvatarkastuksen yhteydessä hänen hallustaan löytyi huumausaineita.

Lisäksi kuljettaja oli ajokiellossa. Kuljettaja päätyi verikokeen jälkeen poliisin kiinniottotiloihin.

Sunnuntaina Elotiellä mies varasti tavaratalosta kello 19.50 aikaan kuulokkeet. Hän otti ne ensin hyllystä ja laittoi sovituskopissa reppuunsa.

Mies maksoi kassalla rahkapurkin ja yritti poistua maksamatta repussa olleita kuulokkeita. Vartija otti asiakkaan kiinni kassalinjan jälkeen.

Miestä epäillään näpistyksestä.

Lauantaina kello 23 jäi puolestaan kiinni kaksi 1980-luvulla syntynyttä miestä vesiliikennejuopumuksesta. Miesten epäillään kuljettaneen päihtyneinä samaa moottorivenettä vuorotellen Viljakkalanselällä.

Lauantaina myös rikottiin Kurussa Kauppatiellä sijaitsevan Osuuspankin ovien ikkunat ilmeisesti kiviä heittämällä.

Tämä tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä puolenyön ja aamuseitsemän välillä. Mahdollisia silminnäkijähavaintoja asiasta voi ilmoittaa poliisin numeroon 029-541 5051.

Niin ikään lauantaina koettiin peräänajo Vaasantiellä, Elovainion rampissa kello 10.45.

Ensimmäinen kuljettaja pysähtyi väistämään liikennettä, ja toisena jonossa ollut henkilöauto osui edellisen henkilöauton perään. Perässä ajanutta kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Vauhti oli hiljainen, eikä henkilövahinkoja sattunut.

Vastaavanlainen tilanne koettiin myös pari päivää myöhemmin maanantaina Vaasantien ja Ravitien risteyksessä kello 14.57, kun pysähdyksissä olleen auton perään ajoi toinen henkilöauto.

Tässäkin tapauksessa selvittiin ilman henkilövahinkoja.

Hätäkeskus sai perjantaina kello 19.50 ilmoituksen Valtatie 3:lla liikkuvasta pakettiautosta, joka seilasi ajokaistallaan puolelta toiselle.

Poliisipartio tapasi kyseisen auton Ylöjärven Metsäkylän kohdalla. Noin 50-vuotias mieskuljettaja oli alkoholin vaikutuksen alainen.

Kuljettaja oli noin kahden promillen humalassa, ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?