Yleisurheilijat ennätyskunnossa karnevaaleilla

Ylöjärveläinen Tampereen Pyrintöä edustava Olivia Mäkinen voitti Jämsässä kestävyys- ja hyppykarnevaaleilla 17-vuotiaiden naisten pituushypyn ennätyksellään 5,91. Tulos on samalla kauden kotimainen kärkitulos 17-vuotiaiden tyttöjen sarjassa.

Milla Mäkipää (vas.) ja Oona Laine voittivat pm-pronssia. (Kuva: Kari Mäkipää)

Mäkisen seurakaveri Oona Hietala venytti karnevaaleilla 19-vuotiaiden naisten kolmiloikassa kolmanneksi ennätyksellään 12,06.

Konsta Uuttera juoksi puolestaan karnevaalikolmoseksi 12-vuotiaiden poikien 1 000 metrin kisassa.

Pyrinnön Nea Lento voitti kansainvälisissä nuorisokilpailuissa Göteborgissa 15-vuotiaiden tyttöjen korkeushyppykisan ennätyksellään 165. Hän menestyi ennätyksillään myös pituushypyssä (5,69) ja kolmiloikassa (11,68). Lento oli näissä molemmissa lajeissa toinen. Lenton tulokset ovat myös kauden kotimaisia kärkituloksia 15-vuotiaiden tyttöjen sarjassa.

Ylöjärven Urheilijoiden Milla Mäkipää ja Oona Laine nappasivat molemmat yleisen sarjan piirinmestaruuspronssia Nokialla. Mäkipää venyi toistaiseksi kauden parhaaseen 35,60 metriä kantaneeseen heittoon naisten kiekonheitossa.

Myös 17-vuotias Oona Laine venyi hienosti 200 metrin ennätykseensä 26,13. Ennätys parani 48 sekunnin sadasosaa. Laine sai saaliiksi naisten pm-pronssia. Laine kilpaili viikonloppuna myös pikajuoksukarnevaaleilla Jämsässä, jossa hän juoksi 100 metrillä ennätyksensä 12,79 sekä 300 metrillä 42,80.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?