Korkeasalo ennätyskunnossa

Lielahden Kipinän Arttu Korkeasalo teki jälleen kuulantyöntöringissä väkevää tulosta.

Korkeasalo voitti Kokemäellä järjestetyillä kiekko- ja kuulakarnevaaleilla 19-vuotiaiden miesten kuulantyönnön tuloksella 19,00. Tulos on 17-vuotiaiden poikien uusi Suomen ennätys. Lisäksi tulos on kauden kotimainen kärkitulos sekä 17-vuotiaiden että 19-vuotiaiden poikien sarjassa. Korkeasalo rikkoi tuloksellaan myös 19-vuotiaiden EM-rajan.

Tampereen Pyrinnön Valtteri Toimela voitti puolestaan miesten 400 metrin aitajuoksun Jämsän aitajuoksukarnevaaleilla.

Toimela pinkoi ykköseksi ajalla 53,18. Toiseksi tullut Borgå Akilleksen Viktor Kantele jäi Toimelasta vajaat viisi sekunnin kymmenystä. Jessi Landström ei puolestaan päässyt maaliin naisten 100 metrin aitojen B-finaalissa. Alkuerissä Landström juoksi ajan 14,71.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?