Kun ei ymmärretä hyvän päälle

Nelikymppinen sinkku alkaa olla epätoivoinen. Tämä on johtopäätös muun muassa Facebook-päivityksiin perustuvassa tutkimuksessani.
Nelikymppinen sinkku saattaa esimerkiksi kertoa toistuvasti eri asiayhteyksissä olevansa ”by the way” sinkku. Pahimmassa tapauksessa hän kertoo, kuinka kauan on ollut ilman miestä/naista.
Vinkki: Tuo on pelottavaa. Minä ajattelisin, että jos tuon ihmisen kanssa lähtee vaikka lähimmälle ABC-asemalle kahville ja juttu luistaa edes välttävästi, se vaihtaa parisuhdestatuksensa muotoon ”suhteessa”. Jos lupaan, että voidaan tavata toisenkin kerran, se on huomenna minun ovellani hammasharjan kanssa.
Pelkäisin, että kaikki se ajan myötä varastoitunut rakkaus pursuaa hallitsemattomasti päälleni. (Kyllä, tuo oli myös kiertoilmaus.)
Epätoivo ei ole seksikästä. Jos julistat sosiaalisessa mediassa, että tänäänkään ei käynyt baarissa flaksi, ihmiset ajattelevat, että miksi tuo kelpaisi minulle, kun ei se näytä kelpaavan kenellekään muullekaan. Eikä auta, jos syyllistät toistuvasti vastakkaista sukupuolta. Joka paikassa, missä käyt, on vain typeriä harppuja tai kauheita juntteja. Eihän kukaan uskalla lähestyä sinua, jos päivityksesi ovat tuon sävyisiä. Kukaan ei halua päästä typerien ja kauheiden listalle.
Toinen klassikko on ilmaus ”kun ei ymmärretä hyvän päälle”. Sama kuin firma mainostaisi tuotetta, joka ei jostain syystä sitten menekään kaupaksi, ja julkaisisi sitten lehdessä ilmoituksen: ”Tuotanto lopetetaan, koska kuluttajat olivat niin tyhmiä, etteivät ymmärtäneet tuotteen käyttökelpoisuutta.” Voi olla että tuotteessa ei ole mitään vikaa eikä ikisinkussakaan, mutta jos homma ei jostain syystä mene niin sanotusti maaliin, niin vastapuolen haukkuminen tyhmäksi ei auta.
Vinkki sinulle: Kerro somessa, mitä kivaa olet tehnyt tänään. Kerro, mitä aiot tehdä huomenna. Anna jonkinlainen kuva siitä, millainen ihminen sinä olet. Jotain muutakin sinun on pakko olla kuin yksinäinen. Ja ne muut asiat myyvät varmasti paremmin kuin epätoivo.
Vinkki minulle: pysy poissa sosiaalisesta mediasta, jos muiden ihmisten päivitykset ärsyttävät sinua.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?