Ylöjärveläiset ylioppilaat ja valmistuneet 2017

Kokosimme listan ylöjärveläisistä ylioppilaista ja ammattiin valmistuneista.

Ylöjärven lukio:

Pessi Ahlroth, Travis Aho, Miika Ahola, Markus Ahonen, Matias Alenius, Patrick Annala, Maarit Anttila, Oskari Anttila, Arif Basharyar, Eetu Erkko, Iida Eskonen, Heli Haavisto, Emma Hakosalmi, Eero Heikkilä, Leevi Heikkinen, Sofia Heinäsuo, Kristian Heiskala, Joonas Hermonen, Sara Hirvonen, Topias Huhtamäki, Santtu Hyvärinen, Pinja Isosaari, Mikael Jäkkö, Lassi Järvensivu, Lotta Kaikkonen, Mira Kivimäki, Topi Kivioja, Kai Kleemola, Siiri Kontteli, Elsi Koskinen, Iida Kotiranta, Janne Kouhia, Jarkko Kuja-Kanto, Saku Kujansuu, Mikael Kuusisto, Einari Laakkonen, Roosa Lahti, Amanda Laurikainen, Säde Lehtola, Teemu Leppinen, Josefiina Leppänen, Verna Leppänen, Heidi Linjamaa, Riku Lähde, Kata Majuri, Sandra Malinen, Juha-Matti Mannila, Niko Markkula, Mikko Moisio, Maria Muranen, Annabria Muurasniemi, Arttu Myllymäki, Hanna Mäkelä, Emmi Mäkinen, Eero Nevanranta, Julius Nieminen, Milla Nieminen, Saara-Maria Niemipelto, Tia Niemistö, Katariina Nilkku, Immi Nisula, Toni Nyman, Silja Ojanen, Juuso Ojares, Silja Oksala, Onni Ollanketo, Roosa Pakarinen, Eveliina Pakkanen, Milla Palomäki, Liina Papinsaari, Petra Paukkunen, Iida Peltonen, Eero Peltoniemi, Henna Perkkiö, Ville Pesonen, Josefina Pihlajikko, Tuomas Piirainen, Eelis Pikkarainen, Aleksi Pitkäranta, Inka Pohjamies, Lassi Pohjonen, Jenny Pusa, Liisa-Maria Pylkkänen, Matias Raiski, Sonja Rajala, Heli Rajamäki, Lassi Rajamäki, Sonja Rantamäki, Annika Rantanen, Jani Rautiainen, Liinu Rinne, Veera Saarinen, Roni Salakari, Sami Salakari, Tommi Sankelo, Alina Seppä, Mira Setälä, Roope Sillanpää, Milja Silvan, Teemu Simola, Pia Siuko, Milla Syväjärvi, Lotta Tahlo, Sara Talkkari, Matti Tammivuori, Laura Tanhuanpää, Henna-Riikka Tarpila, Taru Teivaala, Cassandra Telford, Sami Toikkonen, Noora Tuomaala, Perttu Vanhala, Millanoora Varvio, Heidi Vesalainen, Paula Vihanto, Johanna Vilmunen, Matilda Vilpponen, Eerik Voimanen, Otto Väyrynen, Axel Wiklund, Olli Zilliacus, Anttoni Åberg

Ylöjärven lukio, kaksoistutkinto:

Julia Ahtiainen, Julia Huopainen, Meeri Järvi, Henri Kupi, Elviira Laakkonen, Antti Maijala, Anni Nymalm, Emilia Rantala, Simo Saari, Eetu Sarvijärvi, Kiira Siltanen, Hanna Suominen, Heidi Vesaranta

F. E. Sillanpään lukio:

Milja Alalempi, Pekka Lahtinen, Penttilä Hannu, Ari Väinä

Kalevan lukio: Sakari Halonen, Veera Keskitalo, Aino Mäkinen, Oona Polviander, Pinja Pulli, Kalle Sävilammi, Emma Vainionperä, Vilma Vihuri

Karkun evankelinen opisto:

Joona Hirvonen, Aino Mylläri

Nokian lukio:

Erika Mäkinen

Pirkanmaan aikuislukio:

Tuomas Korhonen, Aleksi Laine

Sammon keskuslukio:

Oskari Hanhioja, Anni Heinänen, Urho Kujanpää, Riina Räsänen, Jenni Sainio, Nona Virtanen

Tammerkosken lukio:

Laura Halsinaho, Sauli Havu, Johanna Huikko, Milla Jylänki, Axel Kesseli, Pauliina Koskinen, Janna Lindfors, Meeri Neronen, Jenna Periviita, Johanna Saikkonen, Tiia Virtanen

Tampereen klassillinen lukio:

Anni Alila, Mira Minkkinen, Katariina Niskanen, Anne-Maija Pitkänen, Merituuli Roy, Jonna Sippola

Tampereen steinerkoulun lukio:

Emmiina Jokinen

Tampereen yhteiskoulun lukio:

Emilia Bränd, Jasmine Hakala, Antti Ijäs, Enja kapanen, Salla Kalliomäki, Mikko Kemppi, Sini Kivioja, Emilia Kivipuro, Aarni Koivula, Suvi Kontro, Anna Korkeamäki, Roosa-Maria Lamminen, Lotta Lehtikevari, Briana Lenick, Sonja Ollila, Ella Peltokunnas, Sanni Piiroinen, Emppu Sinisalo, Sohvi Sorsa, Anton Tuominen, Viivi Tuominen, Pauliina Viitanen, Iiris Väljä, Frida Väätänen, Lassi Weiste

Tampereen seudun ammattiopisto, Tredu

Ylöjärven toimipiste, Valo

Kone- ja metallialan perustutkinto, Valmistustekniikan osaamisala:

Kristian Aho, Mirsad Jusic, Samuel Jääskeläinen, Henri Kupi, Tino Mannila, Lassi Mattila, Miikka Mätäsniemi, Santeri Nokelainen, Adolfo Raappana, Jaakko Salonen, Eetu Sarvijärvi, Mikko Suomela, Antti Vuorinen

Liiketalouden perustutkinto, Asiakaspalvelun ja myynnin osaamisala:

Mubarek Abdillahi, Jesse Branthin, Henry Haavisto, Ville Järvinen, Lauri Kärki, Jonas Laakkonen, Konsta Lallo, Allan Liehu, Antti Maijala, Jaakko Pitkänen, Emilia Rantala, Hanna Suominen, Ella Teronen

Liiketalouden perustutkinto, Talous- ja toimistopalvelujen osaamisala:

Julia Ahtiainen, Emma Autio, Tomi Huotari, Jami Jakowleva, Sonja Mikkonen, Eeti Mäkeläinen, Arttu Ojanen, Miika Röyskö, Simo Saari, Markus Saarinen, Oskari Tuominen, Sanni Varjolahti

Metsäalan perustutkinto, Metsäkoneasennuksen osaamisala:

Vesa Inkinen, Kimmo Kinnunen, Sami Kujansuu, Markku Laine, Pirkka Lehtinen, Teemu Onnela, Lassi Paitula, Samuli Pinomäki, Antti Sulosaari

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, Lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisala:

Noora Ahonen, Jonna Heikkilä, Julia Heinimäki, Tiia Hietala, Riikka Holmala, Julia Huopainen, Jasmin Jantunen, Meeri Järvi, Ella Kantola, Miska Kiviniemi, Nea Koskela, Tiia Koskenmäki, Elviira Laakkonen, Emma Laine, Ellen Majuri, Ella Mattila, Roosa Mäkinen, Anni Nymalm, Solina Rabiji, Elisa Suominen, Veera Varis, Essi Vartiainen, Heidi Vesaranta

Metsätien toimipiste, Kuru

Logistiikan perustutkinto, Kuljetuspalvelujen osaamisala:

Topias Alamettälä, Niko Hagelberg, Mikko Hartikainen, Mika Hirvonen, Roni Hölli, Jere Kilpinen, Jesse Mäkelä, Oskari Omenainen, Mira Rauhala, Pyry Ristiniemi, Simo Suohalme, Tatu Toimela, Roman Utkin, Valtteri Vaittinen, Roope Ylijoki

Metsäalan perustutkinto, Metsäkoneenkuljetuksen osaamisala:

Pekka Ahlgren, Olli Grönholm, Iida-Maria Jantunen, Tuomo Korpi, Juuso Kykkänen, Ville Kärnä, Nico Lahtinen, Antti Mononen, Katja Myllymaa, Werneri Ojanen, Joni-Petteri Pasanen, Arttu Ruuna, Aku Saarimaa, Johannes Saukko, Eemeli Taipale, Onni Virolainen

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?