Vahvoja miehiä markkinoilla

Ylöjärven markkinoiden yhteydessä kisailtiin Ylöjärven vahvimman miehen tittelistä. Tänä vuonna kisaan mukaan oli lähtenyt neljä vahvatassua.

Henri Rauniolahti ihastutti markkinayleisöä voimillaan. (Kuvat: Päivi Ristolainen)

Kisaa juontanut Teemu Sinisalo näytti suorituksille mallin ja Juuso Tuomi, Ismo Sammalkangas, Mikko Korpeinen ja Henri Rauniolahti tekivät varsinaiset kisasuoritukset.

Ensimmäinen laji oli maastaveto, jossa tankoon oli lastattu kaikkiaan 200 kiloa. Kilpailijoilla oli 60 sekuntia aikaa tehdä niin monta vetotoistoa kuin he jaksoivat. Lajin voitti Mikko Korpeinen 26 toistolla. Kakkonen oli Henri Rauniolahti 16 toistolla.

Kisan toinen laji akselipunnerrus oli myös toistokisa. Kilpailijat nostivat 60 sekunnin ajan autonrenkailla lastattua paksua ja laakeroimatonta tankoa maasta rinnalle ja siitä punnerruksella suorille käsille.

Painoa tangolla renkaineen oli 100 kiloa. Lajin voiton vei Henri Rauniolahti kahdeksalla toistolla. Mikko Korpeinen oli hyvä kakkonen kuudella toistolla.

Mikko Korpeinen teki kovia tuloksia kisassa.

Kolmantena kisalajina nähtiin Rolling Thunder. Lajissa kilpailijat kannattelivat 50 kilon lisäpainolla varustettua ”kahvaa” vuoron perään molemmilla käsillä niin pitkään kuin jaksoivat. Yhteenlasketun ajan perusteella lajin voittaja oli Mikko Korpeinen, jonka aika meni yli 100 sekunnin. Henri Rauniolahti otti lajin kakkossijan.

Kisan päätöslajina nähtiin farmarikävely, jossa kilpailija kantoi molemmissa käsissä 110 kilon painoa niin pitkän matkan kuin aikarajan sisällä ehti ja jaksoi. Lajin voitti ylivoimaisesti Henri Rauniolahti. Mikko Korpeinen tassutteli kakkoseksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?