Hakala ja Nykänen kahdeksanneksi

Ylöjärveläinen Jeremy Hakala ja hänen parinsa Miika Nykänen meloivat muiden maailman huippujen seassa kahdeksanneksi kajakkikaksikoiden 1 000 metrin  maailmancupkisassa Unkarin Szegedissä.

Startissa tapahtunut horjahdus toi kaksikolle haasteita, sillä sen jälkeen suomalaiset joutuivat vetämään liian kovaa pysyäkseen rintaman tuntumassa. Se näkyi matkavauhtimelonnassa.

Ennen viimeistä 250 metrin pätkää suomalaiset olivat neljännen ja viidennen sijan paikkeilla, mutta alun haasteet söivät puhtia loppuvedosta.

– Startti ei ihan onnistunut kunnolla ja jouduimme alkua vääntämään vähän väkisin. Emme päässeet niin hyvään ja imevään matkavauhtiin keskipätkällä. Parempaa olisi ollut otettavissa, mutta tänään näin, Jeremy Hakala kommentoi.

Kilpailu jätti kuitenkin kaksikolle sopivasti nälkää loppukesän kisoihin.

– Kolmessa tärkeässä vedossa onnistuimme tekemään kaksi oikein hyvää onnistumista. Ei hirveästi enempää voi pyytää. Nyt koitamme saada pidettyä yhtenäisen tekemisemme hyvällä tasolla. Ei mitään isoja juttuja ainakaan korjattavana ole. Kun pystymme pitämään tuon teknisen tason, voimme lähteä hyvillä mielin EM-kisoihin, Hakala jatkoi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?