Turkulaiset hakivat pisteet Soppeenharjulta

Ylöjärven Ilveksen naisten edustusjoukkue kärsi toisen tappion jalkapallon Kakkosessa. Turun Weikkojen kakkosjoukkue nouti pisteet Ylöjärveltä maalein 0–2.

Ottelu pysyi tasaisena pitkään. Toisen jakson puolivälin jälkeen turkulaisvieraat iskivät kuitenkin kahdesti. Ensin 71. minuutilla Saana Kallio teki ottelun avausmaalin. Vain nelisen minuuttia myöhemmin pallo kaivettiin toistamiseen Ylöjärven Ilveksen maalista. Vieraiden maalintekijäksi merkittiin puoliajalla vaihdosta kentälle tullut Camilla Mäki-Kuutti.

YIlves ei onnistunut kirissään vaan pisteet lähtivät Turkuun. Ylöjärveläisjoukkue käytti ottelussa neljä vaihtoa.

YIlves jahtaa kauden avauspisteitään ensi lauantaina Tampereen Pyynikillä, jossa vastaan asettuu Ilves-Kissat. Kyseessä on niin sanottu jumbofinaali, joten pisteiden ottaminen olisi ylöjärveläisille erittäin tärkeää.