Hakala onnistui upeasti Nykäsen kanssa Portugalissa

Ylöjärveläinen meloja Jeremy Hakala meloi yhdessä parinsa Miika Nykäsen kanssa kolmanneksi melonnan maailmancupissa kajakkikaksikoiden 1 000 metrillä.

Jeremy Hakala (vas.) ja Miika Nykänen meloivat erinomaisesti Portugalissa. (Arkistokuva: Marja Hakala)

Voittoon kisassa venyivät Ukrainen Vitali Tsurkan ja Oleh Kuharik. Suomalaiskaksikko hävisi voittajille vajaat neljä sekuntia. Kakkoseksi kiri Unkarilaiset David Toth ja Tamas Kulifai.

– Meidän paras vetomme tähän mennessä ihan selvästi. Pystyimme hyvin koko matkan taistelemaan rintaman mukana ja lopussa vielä tekemään tarvittavan noston, jotta pystyimme pitämään sijoituksen loppuun saakka,  Miika Nykänen iloitsi ja jatkoi:

– Tämä onnistuminen oli tosi tärkeä. Oli tärkeää, että pystyimme vetämään sellaisen vedon, mitä olemme monta vuotta hakeneet. Olemme tienneet, että potentiaalia on, kunhan saamme palikat loksahtamaan kohdalleen. Tänään ne sitten loksahtivat kohdalleen. Antaa tosi paljon itseluottamusta lisää jatkoon, tästä on hyvä lähteä rakentamaan kautta eteenpäin.

– Hyvä fiilis, aika nappiin vedetty. Pieniä juttuja voi olla, kun pääsee käymään sitä kunnolla läpi. Sata metriä ennen maalia päätimme, ettemme tällä kertaa jää neljänneksi. Tämä antaa lisää itsevarmuutta. Nyt tietää, että pystymme taistelemaan jokaisesta sijoituksesta. Tason nosto on tullut viime vuodesta. Pystymme ja jaksamme tulla myös keskimmäisen 500 metriä vaadittavaa vauhtia, Jeremy Hakala puolestaan tuumi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?